02-07-15

VRT:Hajo Beeckman zal vanaf september aan de slag gaan als verkeersanker

VRT:Hajo Beeckman zal vanaf september aan de slag gaan als verkeersanker

 

Hajo Beeckman (foto VRT) zal vanaf september aan de slag gaan als verkeersanker op de VRT. Hij zal te horen zijn op verschillende radionetten van de openbare omroep, samen met de huidige vaste verkeerstemmen Inge Pierloz en Myriam Famelaer. Beeckman stapt over van het Vlaams Verkeerscentrum, waar hij woordvoerder was.

 

1630845337.jpg

 

Hajo Beeckman wordt de nieuwe verkeersanker van de VRT. Als verkeersanker van de VRT zal Beeckman ook ingezet worden als verkeersexpert in het nieuwsaanbod van de openbare omroep.

 

“Ik kijk er enorm naar uit om vanuit de verkeersredactie de luisteraars - hoe ze zich ook verplaatsen - vlot en vooral veilig over onze wegen te loodsen", zegt Beeckman.

 

"De mobiliteit in Vlaanderen staat voor enorme uitdagingen op het vlak van veiligheid, leefbaarheid en doorstroming. Ook de technologie grijpt daar op in. Ik probeer die evolutie in een helder perspectief te plaatsen.”

 

Uit onderzoek van de studiedienst van de VRT blijkt dat radio voor de Vlamingen veruit het belangrijkste medium blijft om verkeersinformatie te verkrijgen. Ongeveer 77,5 procent van de Vlamingen consumeert verkeersinfo via de radio.

.

De Redactie

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.