27-06-15

De Q-Beach House editie 2015 gaat vandaag van start!

De Q-Beach House editie 2015 gaat vandaag van start !

.

Ook dit jaar vind je de Q-studio op het strand van Oostende. Vanaf VANDAAG -zaterdag 27 juni- is iedereen alweer welkom in het Q-Beach House op het strand van Oostende. Maar dat is nog niet alles!

 

atp_qbeach_v1.jpg

 

Ga zeker en vast gerust een keertje langs en geniet van hun heerlijke cocktails, sla een babbeltje met de Q-dj's of probeer hun lekkere tapa's.

 

Je vindt Q-Music tussen de Thermen en het Casino, op het strand ter hoogte van de Kemmelbergstraat. Als je met de trein komt, wandel je tien minuutjes op de dijk en dan kom je hen vanzelf tegen.

 

Wil jij deze zomer optreden in hun Q Beach House in Oostende? Dat kan! Dit jaar geven zij ook iedereen met liefde voor muziek de kans om op hun podium (met zicht op zee) te staan. Stel je kandidaat via deze link.

 

En wie nog in het binnenland zit kan altijd kijken (en meeluisteren) op TV via Telenet kanaal 39 of anders via deze webstream.Meteen zit je ook in de sfeer aan zee!

.

.

Traditie getrouw gaan we deze zomer aldaar terug op bezoek.Natuurlijk mag u daarvan ook een uitgebreide (foto) reportage verwachten op deze blog.Hopelijk komen we ook terug Rudi Wynants (eigen foto) tegen,hoofdtechnicus en de man achter alle technische gedoe.

 

Rudi Wynants hoofdtechnicus Q-Music en Joe FM 2014 in Beach House Oostende.jpg

Rudi Wynants de Q-Music hoofdtechnicus op alle evenementen van Q-Music en JoeFM

 

 

Q-Music logo.png

 

Q-Music

.

Onze (foto) reportage van vorig jaar (17/7/2014) ziet u HIER 'Op bezoek in het Q-Music Beach House in Oostende'(online 18/7/2014)

.

tijdsbalkje rood

00:10 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.