25-06-15

Vier: brengt "De mol" komt na 13 jaar weer op het scherm

Vier: brengt "De mol" komt na 13 jaar weer op het scherm

.

Vier pakt volgend jaar uit met een nieuwe reeks van het spelprogramma "De mol", 13 jaar na de laatste reeks op Eén. Gilles De Coster volgt Michiel Devlieger op als presentator. De opnames vinden plaats dit najaar op een nog onbekende bestemming.

 

3213352086.jpg

Gilles De Coster wordt de presentator van "De mol".

 

"De mol" was drie seizoenen lang een absoluut kijkcijferkanon op Eén, maar na de laatste reeks (in het seizoen 2002-2003) was het onherroepelijk afgelopen, tot spijt van de vele fans. Toch in ons land, want ook in het buitenland bleek het format aan te slaan en in heel wat landen bleef de serie doorlopen.

 

Vier brengt "De mol" nu opnieuw tot leven, met een nieuwe presentator: Gilles De Coster. Die kondigt in een filmpje op de website van Vier aan dat hij op zoek is naar 10 kandidaten. "Of eigenlijk naar 9, want eentje die heeft zich al aangemeld", zegt De Coster vanop een zonnige locatie.

 

De opnames van de nieuwe reeks van "De mol" vinden plaats in het najaar. Waar ze zullen plaatsvinden, is voorlopig nog onbekend. Wellicht in het voorjaar van 2016 zal de serie uitgezonden worden op Vier.

.

2299508177.jpg

.

Hoe zat dat ook alweer?

In "De mol" moeten 10 kandidaten (5 vrouwen en 5 mannen) opdrachten uitvoeren in het buitenland. Als ze de opdracht tot een goed einde brengen, brengt dat geld in het laatje voor een gezamenlijke pot. Een van de deelnemers, de mol, probeert echter de opdrachten te saboteren.

 

Op het einde van elke aflevering moeten de kandidaten vragen beantwoorden over de mol. Diegene die het minste weet over de saboteur, valt af. De kandidaat die als laatste overblijft, wint het geld in de pot.

.

De Redactie

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.