18-06-15

Brandy verwelkomt Radio Zet (Polen)

Brandy verwelkomt Radio Zet (Polen)

 

Radio Zet, één van de sterkste -en misschien wel de bekendste mediabrand in Polen heeft een nieuw sonic logo. En ook een nieuwe eigentijdse sound. Meteen de grootste evolutie die Radio Zet op vlak van vormgeving de voorbije 10 jaar doorvoerde. Het is Brandy Jingles dat de productie realiseerde.

 

Het logo is een originele creatie en werd geïntegreerd in verschillende cuts van de verschillende Kick-pakketten.

logo radio zet polen.jpg

 

Het Poolse nationale Hot AC-station selecteerde 15 cuts uit de ruime cataloog van Brandy Jingles. De music beds klinken zeer internationaal. En voor de vocals is onder meer een beroep gedaan op de Poolse ster Margaret (foto) die de jingles in de Brandy studio’s in Brussel heeft ingezongen.

 

20150617_BRANDY_Margaret.jpg

Voor groter formaat klik op de foto

 

Het pakket illustreert de precisie en zin voor detail waarmee Brandy elk project benadert. Ook al gaat het om bestaande beds, de jingles moeten klinken alsof ze op maat zijn geproduceerd. En uiteraard: over uitspraak en accent mag niet de minste discussie zijn.

Méér over Radio Zet leest u HIER

Beluister een aircheck: https://soundcloud.com/brandyjingles/radio-zet-resing-2015


Over Radio Zet

 

Radio Zet is the first private radio station in Poland. De zender richt zich op de doelgroep 28-49 jaar in vooral verstedelijkte gebieden. Volgens de jongste luistercijfers bereikt Radio Zet elke dag 6 miljoen luisteraars en is de runner up in Polen.

 

Over Brandy

 

logo Brandy jingles.png

 

 

Brandy is een Europees consultancy en productiehuis met uitvalsbasis in Brussel en is gespecialiseerd in on air branding. Brandy adviseert en produceert audio design voor radio- en televisiestations, zowel publieke als commerciële in Europa, Noord- & Zuid-Amerika, Azië en Afrika.

Bezoek hun NIEUWE website http://www.brandy-jingles.com

Volg hen via Twitter twitter.com/BrandyJingles

Op Facebook wall facebook.com/BRANDYjingles

 

Persbericht groen.gif

.

Persbericht Brandy 16/6/20015 (Diederik Decraene)

 

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.