24-05-15

Radio2:Stem voor de Top 80 van de jaren 80!

Radio2:Stem voor de Top 80 van de jaren 80!

.

Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juni gaat Radio 2 terug in de tijd. Deze keer trekken ze naar de jaren 80. De hele week draaien ze muziek uit dat decennium en in verschillende programma's blikken ze terug op verschillende aspecten van het leven in die jaren.

.

klassiekersvandejaren80 radio2.jpg

.

De indringer

Goed luisteren is trouwens de boodschap, want al draaien ze de hele week muziek uit de jaren 80, af en toe sluipt er een indringer in hun playlist. Als jij die kan spotten maak je kans om tickets te winnen voor de concerten van Eros Ramazotti en Simply Red.

Op vrijdag sluiten ze tussen 20 en 22 uur de week af met een speciale editie van het iconische 'Funky Town' met Guy De Pré.

 

Stem

En natuurlijk kan ook de Top 80 niet ontbreken! Om die samen te stellen, hebben ze jullie stemmen nodig! Want wie haalt het dit jaar? Opnieuw Roy Orbison of laat hij zich de loef afsteken door Will Tura, Abba of wie weet Queen? Aan jullie de keuze!

.

Klik hier om je stem uit te brengen!

.

En op vrijdag 5 juni kan je dan luisteren naar de Top 80. Caren Meynen (foto rechts) en Lars De Groote (foto links) begeleiden jullie tussen 13 en 20 uur van 80 tot 1!

lars de groote radio2.jpgCaren Meynen radio2.jpg

 

Radio 2

Logo radio2 Nieuw 2015.png

 

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.