21-05-15

Joe FM:De 80's Top 800 nog volop aan de gang!

Joe FM:De 80's Top 800 nog volop aan de gang!

 

Het decennium van Michael, Prince en Madonna. Maar ook van Stock, Aitken & Waterman. Toen we het Eurovisie songfestival wonnen en het op het Mexicaanse voetbalveld ver schopten. Dát is de 80s Top 800 van JOE, sedert 18 mei en nog tot morgen 22 mei.

 

lier.png

 

Dit jaar kan je niet alleen op de radio genieten van de greatest hits in de 80's Top 800 van JOE, je kan hen sedert 18 mei ook een bezoekje gaan brengen op de Grote Markt in Lier. En daar stond al heel wat gebeuren!

 

Naast hun radiostudio, waar je de JOE-dj's aan het werk kan zien, kan je één (of meerdere) drankjes gaan nuttigen op hun 80's popup terras. Ook hun Eightiesizer is weer van de partij. Je kan je volledig laten aankleden en schminken zoals in de jaren '80 en dan een leuke foto nemen in de Eightiesizer.

.
Maar er is meer... elke avond ben je vanaf 20u ook welkom tijdens Joe's avondprogramma! Vanavond -Donderdag 21 mei- is er de 80's Covernight.Raf van Brussel brengt samen met The Radio Stars een avond muzikaal plezier, vol greatest hits uit de 80's. Ook Leen Demaré is van de partij, al valt nog te vrezen of we ook van haar zangkunsten mogen genieten. En morgen -Vrijdag 22 mei- is er dan nog het grootse 80's Concert.Bjorn Verhoeven en Tess Goossens sluiten de 80's Top 800 feestelijk af met een optreden van Paul Michiels! En Paul heeft er heel veel zin in.

.

.

Dus hopelijk zien ze jou daar ook in Lier, alle optredens zijn gratis dus je hebt géén reden om thuis te blijven.

.

JoeFM

.

tijdsbalkje rood

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.