22-05-15

MNM: Marathonradio doet dit jaar een triootje

MNM: Marathonradio doet dit jaar een triootje

.

Onze  Vlaamse openbare hitzender MNM start op vrijdag 5 juni met een nieuwe editie van “Marathonradio”. Voor het vierde jaar op een rij wil MNM de blokkende studenten een hart onder de riem steken. Dit jaar krijgt Marathonradio zelfs drie presentatoren, want ook Eva Daeleman is van de partij.

.

file_226501.jpg

De afgelopen twee jaar presenteerden MNM ochtenddeejay Peter van de Veire en middagdeejay Tom de Cock Marathonradio. Dit jaar komt daar dus een vrouw bij. Daelaman heeft inmiddels al de nodige ervaring met marathonuitzendingen op de radio. In februari van dit jaar verbrak ze met Van de Veire nog het wereldrecord “Longest Marathon for a Radio Music Show DJ Team”. Tijdens “De langste liefde” waren ze maar liefst 100 uur lang op MNM te horen.

.

17 dagen

.
Marathonradio duurt dit jaar ruim 17 dagen. Op vrijdag 5 juni om 8 uur gaat de uitzending van start. Van de Veire, De Cock en Daeleman maken dan om de beurt 12 uur lang radio op MNM. Natuurlijk bevat het programma weer veel studie- en ontspanningstips om de studenten bij te staan. Ook dit jaar mogen studenten in de uitzending weer "een Barackske doen."

.

.

RadioNL (Martin Slijper)

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.