06-05-15

Radio2:De Flard werd gisteren alweer geraden !

De 'FLARD' van Radio 2 werd alweer geraden !
 
Traditiegetrouw alweer (elk uur) tussen 13 en 16 uur ''de Flard in de Topcollectie op Radio 2'. Ze laten je een korte noot uit een liedje horen tijdens het programma en jij moet dan raden over welk nummer het gaat.Het is altijd de moment om mee te spelen (raden)....
 
De Flard werd gisteren alweer geraden !
Het gaat hard met de flard! Korneel Lefever wint 470€! Hij herkende de vorige flard in "You don't love me (No no no)" van Dawn Penn. Op 14" na het begin. Knap!

topcollectie.jpg

 

DE FLARD is dus op dit moment 250 euro muziek waard.Dus meer dan de moeite om mee te spelen ! Indien niet geraden komt er elk uur zelfs nog 10 euro bij (en op bepaalde momenten schiet het aantal Euro's de hoogte in per beurt) ! En als je dan weet dat elke nieuwe opgave (Flard) ook meteen opnieuw vertrekt van 250 euro (na geraden te zijn), wat vandaag dus het geval is.
 
Heb je enig idee? Laat dan van je horen via sms naar 6042 (0,5 € per bericht) of mail titel en uitvoerder door naar detopcollectie@radio2.be. Uiteraard moet je wél luisteren daarvoor naar De Top... Succes!!

De Flard van Radio 2.jpg

Ter Info

Radio 2 De Topcollectie doordeweeks van maandag tot/met vrijdag tussen 13 en 16 uur via FM, DAB,DVB-T, satelliet én internet.Telefoon:070/34.50.02!

 

tapedeck.gif

pinkend sterretje Herbeluister de meest recente uitzending.

pinkend sterretje De Topcollectie Radio 2 website

pinkend sterretje De Radio 2 website

.

tijdsbalkje rood 

09:16 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.