04-05-15

Radio P.R.O.S. was ook op de rommelmarkt in Ede !!!

Radio P.R.O.S. was ook op de rommelmarkt in Ede !!!

.

Radio pros staat niet stil !!!

Zo waren ze ook op zondag 3 mei live aanwezig op de rommelmarkt te Ede (Haaltert).Onderstaande foto's kan je in groter formaat bekijken door er effen op te klikken.Voor de volledige fotoreeks kan u tijdelijk HIER terecht.

 

rommelmarkt1.jpg

 

DSCN5140.jpg

 

En alhoewel het weer wat tegen viel kwamen toch heel wat luisteraars even langs aan de (muziek) stand om te kijken hoe wij radio maken.Deze keer maakten we gebruik van een spiksplinternieuwe mobiele studio.Alles werd mooi via datasignalen doorgestuurd via satelliet naar de studio in de Leistraat.Van een primeur gesproken.

 

DSCN5141.jpg

 

De Prossers waren er live in de ether via FM (en via livestream) tussen 14 en 19 u.en het werd tussen de (rommel) kraampjes door een heus platenverzoekprogramma.Ze hadden de eer en het genoegen van wel 6 rechtstreekse telefoonlijnen ter beschikking te hebben.Soms was het dus een beetje 'wachtzaal' spelen maar iedereen kwam aan bod om zijn/haar verzoekplaat met bijgeleverde groeten zelf over te brengen op antenne. De respons was enorm.

 

DSCN5145.jpg

 

Tussendoor kregen ze ook het bezoek van Veerle Baeyens, burgemeester van Haaltert.Naast een leuke babbel mocht ze zelf haar 'lievelingsplaat' voorstellen.Geen slow maar een heuse discoplaat (of wat dacht ge), de jaren '70 herleefden!

Trouwens ook de Korpschef van de Politiezone Haaltert/Denderleeuw HCP Roland Huyge maakte even tijd om een babbeltje te slaan met Ron.Alles ging over veiligheid en de Prossers voelden zich meteen al veilig !

 

 

Radio Pros on the move, dat mocht je zeker alweer niet missen ...  

DSCN5154.jpg

radio pros-zwart.jpg

 

tijdsbalkje rood  

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.