10-05-15

NL:Radio Maria vraagt Nederland weer om veel geld

NL:Radio Maria vraagt Nederland weer om veel geld

.

Radio Maria zit wederom in geldnood. Al vijf jaar lang vraagt het station elk jaar weer veel geld van de luisteraars. In het begin werden de rekeningen nog betaald door luisteraars in Afrika en vele andere landen waar Radio Maria ook actief is. Nu wil het station geld hebben uit Nederland. Radio Maria kost minimaal 1.200.000,- per jaar om in de lucht te blijven.

.

radiomaria.jpg

.

“De boodschap is helder”, dat is de slogan van het katholieke radiostation.

.

file_136389.jpg

.

Pater Elias, programmadirecteur van Radio Maria. “Wij ontvangen geen inkomsten uit commerciële activiteiten als reclame. Enkel de gaven van de donateurs maken het mogelijk dat er in Nederland een helder katholiek geluid op de radio te horen is.”

.

file_163036.jpg

.

Minimaal € 100.000,- per maand
Op vrijdag 15 en zaterdag 16 mei roept Radio Maria weer twee dagen lang op tot steun. Voorheen was dit alleen in december, maar dat was niet genoeg. De mei-marathon met het thema ‘MayDay…MayDay…’, (voortaan elk jaar in mei) staat volledig in het teken van de actie ‘Red Radio Maria’.

.

De afgelopen maanden heeft het station veel reacties gehad op het noodsignaal in december 2014. Maar nog steeds vraagt Radio Maria veel geld om te overleven. Maria heeft minimaal € 100.000,- per maand nodig.

.

file_172683.jpg

.

Open dag Radio Maria Nederland
Op zaterdag 23 mei biedt Radio Maria ook dit jaar de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen. De studio aan de Waalstraat in Den Bosch opent haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is.

.

De katholieke zender Radio Maria is te beluisteren via DAB+ (kanaal 11C) in Nederland en via AM 675.Ook te beluisteren via internet.

.

Radio Maria heeft ook een tak in Vlaanderen.

.

RadioNL (Martin Slijper)

.

tijdsbalkje rood 

 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.