08-05-15

Ilse Liebens van StuBru naar Nostalgie

Ilse Liebens van StuBru naar Nostalgie

        

Ilse Liebens (35) maakt vanaf 1 juni de overstap naar Nostalgie. De radiopresentatrice was sinds 2004 een vaste waarde bij Studio Brussel, maar houdt het er nu voor bekeken.

.

r2012_a0000_86444.jpg

.

"Ik heb elf jaar ontzettend graag voor Studio Brussel gewerkt, maar ik was toe aan iets anders", zegt Liebens in een reactie aan De Morgen. "Er komen nieuwe uitdagingen op je pad en dit leek mij zeer interessant." De radiopresentatrice zal er zich onderdompelen in de muziek van de afgelopen dertig jaar, maar zal ook actuelere songs aan bod laten komen die nu al als klassiekers klinken.

.

Liebens presenteerde jarenlang het weekendprogramma De Maxx op Studio Brussel, bekend omwille van zijn frisse beats en dansmuziek, maar deed dat al een tijdje niet meer. Het is in ieder geval niet meteen de stijl die je met Nostalgie associeert.

.

De stap naar Nostalgie lijkt dan ook niet evident, maar de radiozender vindt de overstap "logisch". "We zijn zeer blij om haar te mogen verwelkomen", verklaart programmamanager Johan Notenbaert. "Ze ademt muziek en heeft veel ervaring in radiomaken. Dat zijn kwaliteiten die perfect bij Nostalgie passen."

.

Voor haar carrière bij de VRT presenteerde Liebens op JIM en schreef ze voor Het Belang van Limburg.

.

De Morgen

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.