01-05-15

Vanaf 20 mei gaan de DAB+ uitzendingen van start bij de VBRO

Vanaf 20 mei gaan de DAB+ uitzendingen van start bij de VBRO

.

Het is nu officieel, korte tijd geleden maakte ik er al een stukje van op deze blog

.

Op 20 mei gaan de DAB+ uitzendingen van start bij de VBRO. De digitale radio van de toekomst is dat. VBRO stapt als één van de eersten mee aan boord.
.

vbro logo.jpg

.
De ontplooiing van het zendgebied over heel Vlaanderen gebeurt in fasen.
In een eerste fase, vanaf 20 mei, zullen onze uitzendingen meteen al te beluisteren zijn in een wijd gebied rond Brussel, van pakweg Oudenaarde en Aalst tot aan Leuven, en van Mechelen tot aan Nijvel.
.

logo-DAB+.gif 

.
De volgende stap is dan de wijde regio's rond Gent en Antwerpen om tenslotte te voltooien met de verste gebieden van Limburg en West-Vlaanderen, ondermeer de Kust. En tegen 2017 zal je dus VBRO overal kunnen luisteren op de radio, waar in Vlaanderen je ook maar bent.
.
Trouwens, als je als luisteraar binnenkort aan een nieuwe radio toe bent voor thuis, op het werk of in de auto, zorg er dan voor dat je zeker een model aanschaft dat DAB+ kan ontvangen. Zo zit je meteen goed!
.

VBROBRUGGEFM106.jpg

.
.
Over een uitstekende DAB+ radio
.
Pinell Supersound II+ biedt DAB+, internetradio en Spotify
.
Met een groeiend zenderaanbod (zeker in de ons omringende landen en de testen in Vlaanderen en Wallonië)en verbeterde ontvangst (vooral in Nederland) wordt de aanschaf van een DAB+ ontvanger steeds aantrekkelijker. De Pinell Supersound II+ combineert bevoorbeeld alle muziekwerelden. 
.

pinell-supersound-ii.jpg

.
Naast een DAB+ en FM-ontvanger is de Supersound II+ een echt multimedia-apparaat. Via het internet ontvangt hij tienduizenden radiozenders van over de hele wereld, en ook kan hij muziekbestanden vanaf computers en NAS-servers in het huisnetwerk afspelen. Maar de grootste extra is wellicht nog wel Spotify Connect. 
.
 
Lees de test op de website van Totaal TV of Totaal TV nummer 9.
.
tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.