23-04-15

DUIM OMHOOG VOOR FREKVENCE 1

DUIM OMHOOG VOOR FREKVENCE 1

 

Frekvence 1, één van de best beluisterde nationale omroepen in Tsjechië, verwelkomt de lente met een Thumbs Up-campagne en nieuwe vormgeving.

BRANDY JIngles uit Brussel produceerde de jongste maanden verschillende pakketten power intro’s en daar heeft het station nu ook nieuwe jingles aan toegevoegd. De reactie van Frekvence 1 op de nieuwe jingles was kort en krachtig: “Wow!”

 

 

frekvence 1 brandy.jpg

 

Frekvence 1 selecteerde tracks uit de Mix ’N Match- en Fast Forwardpakketten.Die jingles zijn intussen bezig aan een internationale carrière. Ze zijn origineel geproduceerd voor MNM in België. Ze lopen ook op ondermeer MFM in Canada. En nu zijn ze aangepast met het sonic logo van Frekvence 1 en ze zijn ingezongen door Tsjechische zangers.

Martin Jansky (Sound Manager van Frekvence 1) is erg blij met het resultaat:“We kozen voor Brandy omdat hun jingles modern klinken. Soms weten zij meer over ons station dan wijzelf

Het is het tweede pakket dat Brandy produceerde voor Frekvence 1.Martin Jansky: “Mijn baas vroeg zich af of dat geen problemen stelt om jingles te laten produceren op meer dan 1.000 km. Maar ik wist dat Brandy een partner is op wie je kan rekenen.”

 

Zo klinkt het pakket:

https://soundcloud.com/brandyjingles/frekvence-1-resing-2015

 

Over Frekvence 1

Elke dag luisteren 837.000 mensen naar Frekvence 1. Het station bereikt 1,53 miljoen luisteraars per week. Frekvence 1 draait hedendaagse muziek en maakt deel uit van de Lagardère Active Mediagroup.

 

Over Brandy

Brandy is een Europees consultancy en productiehuis met uitvalsbasis in Brussel en is gespecialiseerd in on air branding. Brandy adviseert enproduceert audio design voor radio- en televisiestations, zowel publieke als commerciële in Europa, Noord- & Zuid-Amerika, Azië en Afrika.

 

Bezoek eens hun NIEUWE website op: http://www.brandy-jingles.com of volg hen via Twitter twitter.com/BrandyJingles.Hun Facebook wall is  facebook.com/BRANDYjingles

 

1927272-img-frekvence-1-inzerce.jpg

 

tijdsbalkje rood

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.