10-04-15

Radio PROS te gast in WZC O.L.Vrouw in Roosdaal

Radio PROS te gast in WZC O.L.Vrouw in Roosdaal

.

Op 20 januari j.l. kwam een délegatie van WZC O.L.Vrouw Onbevlekt uit Roosdaal (Pamel) een bezoekje brengen aan de studio's van radio PROS in Heldergem.Het blogstukje met foto's kan je HIER nog eens bekijken.

1-Ron Van Dijck WZC OLV Roosdaal 8-4-2015.jpg

  Ron Van Dijck mocht (ook) de knopjes bedienen

 

Niet alle rusthuisbewoners konden daar bij zijn omdat heel wat mensen minder mobiel zijn.Daarom werd toen beloofd dat een paar mensen van PROS vrijwillig de bewoners ter plaatse in Roosdaal een ontspanningsnamiddag zouden aanbieden.En er werd dan ook woord gehouden want op woensdagnamiddag 8 april was het dan zo ver.Ron Van Dijck en Pieter Van Banden werder meteen gepromoveerd van DJ tot tijdelijke animator in het WZC.

 

En het ging er meer dan gezellig aan toe.Er werd gezorgd voor een muziek (INTRO) kwisje, er werden verzoekplaatjes gedraaid, er werd wat gedanst en (mee) gezongen op de muziek van toen.Gezellige boel trouwens want er werd zelfs al eens een dansje 'geplasseerd'.En iedereen die wat te vertellen in de microfoon had kreeg vanwege PROS nog een klein cadeautje toebedeeld.

 

Ron was trouwens in zijn beste 'form' want op een bepaald ogenblik werd hij zelfs een (zang) streekvedette in Roosdaal toen hij in perfecte stijl de Green Green Gras Of Home via de microfoon de mooi versierde zaal in stuurde.

En natuurlijk werd er gezorgd voor de nodige koffie met een zelfgebakken verse uitstekende cake...Nadien werd dat iets straffer voor de meesten...ah ja...de zon scheen buiten (en dus ook binnen) en een lekker fris pintje of nen goeien kriek waren op zijn plaats.En zelfs een trapist ontbrak niet...

Bovendien was er nog een kleine tombola voorzien voor de rusthuisbewoners en iedereen had ook een prijskje...ze mochten zelf komen kiezen want de prijzen stonden op een kar in het midden van de dansvloer.

6-Pieter Van Banden WZC OLV Roosdaal 8-4-2015.jpg

Pieter Van banden tijdens de Intro kwis...

7-Ron Van Dijck OLV Roosdaal 8-4-2015.jpg

Nog een verzoekplaatje? Geen probleem, u vraagt en Ron draaid ze !

.

Rond 16u15 werd de gezellige namiddag afgesloten,de (minder mobiele) rusthuisbewoners werden door Bart Van De Wiele en zijn collega (dat zijn de plaatselijke animatoren van het rusthuis) naar hun kamer gevoerd want stilaan kwam het avondeten in zicht...

De vrijwilligers én de mensen achter de bar mochten aan de opkuis beginnen.Niet dat het er extreem vuil bijlag, integendeel.Maar tafels en stoelen moesten alweer aan de kant want andere activiteiten staan de volgende dag alweer op de agenda.

Het einde dus van een meer dan geslaagde ontspanningsnamiddag voor de rusthuisbewoners.

.

Pieter Van Banden

.

tijdsbalkje rood

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.