13-04-15

Jingleweb:Jingle-item keert terug dankzij massale steun

Jingleweb:Jingle-item keert terug dankzij massale steun

.

De mailbak van Jingleweb ontplofte bijna, vorige dinsdagavond.Hun lezers maakten het helemaal duidelijk: het jingle-item moet terug in de Soulshow van Ferry Maat. En dat gaat gebeuren!

.

Soulshow-en-Jingleweb-klein.jpg

.

Zodra Ferry start met Soulshow Radio, starten zij samen met Ferry het jingle-item. Het jingle-item heeft trouwens maar twee jaar gelopen, maar heeft onder jingle-fans een onuitwisbare indruk achtergelaten.

.

Het item werd uitgezonden indertijd van donderdag 20 november 1975 tot en met medio 1977. Ferry Maat draaide in die rubriek steevast “een minuut jingles met ‘witjes’ ertussen, en zonder er doorheen te praten”, zoals hij het zelf destijds omschreef.

.

En dat was natuurlijk een uitgelezen kans om de jingles te pakken te krijgen die je graag wilde hebben. Uit de reacties die Jingleweb.nl  ontving bleek, dat velen – net als zijzelf dus – vroeger het jingle-item opnamen op een cassetterecorder.

.

Sommige lezers konden het lettertype waarmee ze JA schreven dan ook niet groot genoeg of rood genoeg krijgen om hen duidelijk te maken dat het item terug moet komen. Zodra duidelijk is op welke datum Soulshow Radio gaat uitzenden, laten zij dat via Jingleweb weten.Ook wij houden dat in de gaten natuurlijk. Dan melden wij ook op welk tijdstip het jingle-item wordt geprogrammeerd. Maar dat het op donderdagavond wordt staat vast. Jingleweb Wij gokt even op het vertrouwde tijdstip van 21.30 uur. Overigens dankt Jingleweb iedereen voor de lading reacties!

.

Jingleweb.nl

.

tijdsbalkje rood.

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.