08-04-15

NL:Hans Smit stopt als presentator van NPO4 'De Klassieken'

NL:Hans Smit stopt als presentator van NPO4 'De Klassieken'

.

Hans Smit stopt na ruim een jaar als presentator van het programma 'De Klassieken' op NPO Radio 4. Op vrijdag 1 mei presenteert hij het programma voor het laatst. 

.

2283374431.jpg

.

De presentator stopt met het dagelijkse programma, omdat hij graag journalistieke programma's wil presenteren en meer tijd wil om te schrijven. Hij blijft wel 'Opium op 4' presenteren op vrijdagavond.

.

logo npo radio4.jpg

.

"Ik ben blij dat ik met de redactie één van de best beluisterde programma’s van NPO Radio 4 heb kunnen maken. We hebben de afgelopen tijd bijzondere uitzendingen gemaakt en mooie luistercijfers behaald, maar voor mij is het moment aangebroken om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Bij voorkeur op het snijpunt van nieuws en muziek, dat ligt me. Ik wens mijn opvolger veel succes. NPO Radio 4 is een mooie zender, met betrokken luisteraars, die ik dank voor hun trouw", aldus Hans Smit.

.

Smit volgde begin 2014 Clairy Polak op als presentator van het programma. Wie 'De Klassieken' vanaf mei gaat presenteren is onbekend.

.

RadioFreak

.

Hoe luisteren in Vlaanderen?

.

Radio 4 (Nederland) kan evenwel in Vlaanderen niet overal ontvangen worden via FM...Wie abonnee is van TV Vlaanderen kan de zender digitaal beluisteren via de Astra 3 (23,5° Oost) satelliet.Deze radiozender is dus niet FTA (Free To Air) te ontvangen. Er is echter ook nog de analoge kabel van Telenet waar je de zender in FM kwaliteit kan beluisteren.Ook digitaal kan je de zender beluisteren bij Telenet.Als je in een grensstreek woont met Nederland heb je wél FM signaal of DAB (+) en zelfs DVB-T.Deze laatste heeft een vrij goed stevig signaal dat vrij ver in Vlaanderen doordringt.Anders ben je uiteraard aangewezen op de Radio 4 live stream.

Luister hier live naar Radio 4.

.

pinkend sterretje De website van Radio 4 

.

tijdsbalkje rood.

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.