09-04-15

Ferry Maat volop bezig met Soulshow radio

Ferry Maat volop bezig met Soulshow radio

.

Terug een leuk berichtje dat we te weten kwamen  via het Jingleweb.Zoals reeds medegedeeld is op deze blog is o.a.Ferry Maat  ondertussen druk bezig met het opzetten van een online radiostation n.l. de' Soulshow Radio'.

.

De-studio-van-Soulshow-Radio-in-wording.jpg

foto studio: Ferry Maat

.

Dat heeft hij desgevraagd aan Jingleweb bevestigd. De startdatum van het radiostation is wel nog niet bekend. Wel dat het een station gaat worden met 'Soulshow Classics' aangevuld met nieuwe muziek die daarbij past.

.

Ferry gaat er van uit dat ook de donderdagavond-versie van de 'Soulshow' terug komt, aangevuld met nieuwe releases en verzoekjes, alzo Jingleweb “Op dit moment ben ik druk met het inladen en behandelen van de tracks en met processing”, aldus Ferry.

.

Een onderdeel van de Soulshow was halverwege de jaren ’70 het jingle-item. Dat werd uitgezonden in het verleden vanaf donderdag 20 november 1975 tot en met medio 1977.  

.

Als je wilt dat het jingle-item terugkeert, laat dan HIER van je horen met een doodgewoon, eenvoudig simpel JA. Hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat het jingle-item straks te horen is op Soulshow Radio.

.

Ferry Maat stopte overigens in augustus 2013 met de 'Soulshow' nadat het programma achtereenvolgens te horen was op Radio Noordzee Internationaal, de TROS, ABC Suriname, Radio 10, Hitradio, Radio 538, Radio Veronica Arrow Jazz FM en Sublime FM.

.

ferry_3.jpg

Ferry Maat

.

Jingleweb

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.