30-03-15

Campagnelied Kom Op Tegen Kanker te koop

Campagnelied Kom Op Tegen Kanker te koop

.

Het campagnelied van Kom Op Tegen Kanker is vanochtend voorgesteld op de radiozenders van de VRT. Vanavond wordt de clip van "Iedereen is van de wereld" voor het eerst uitgezonden in het programma "Iedereen beroemd".

.

KOTK lied.jpg

.

Thé Lau van The Scene heeft zijn toestemming gegeven om zijn nummer "Iedereen is van de wereld" te gebruiken als campagnelied van Kom Op Tegen Kanker. De cover van het nummer wordt vanaf vandaag te koop aangeboden via de verkooppunten die op de site iedereentegenkanker.be staan.

.

De integrale opbrengst van het nummer gaat naar Kom Op Tegen Kanker. Thé Lau, die terminale keelkanker heeft, zong de eerste regel van het campagnelied in. 35 andere artiesten zingen mee.

.

De deelnemende artiesten zijn Thé Lau, 2Fabiola ft. Loredana, Jasper Publie (Bandits), Bart Kaëll, Bart Peeters, Brahim, Christoff, Clouseau, De Romeo’s, Free Souffriau, Gene Thomas, Gert Bettens (K’s Choice), Guy Swinnen, Helmut Lotti, Noémie Wolfs (Hooverphonic), Jan Leyers, K3, Kate Ryan, Koen Buyse, Laura Tesoro, Milow, Natalia, Paul Michiels, Rick de Leeuw, Robby Longo, Ronny Mosuse, Johannes Genard (School is Cool), Sean Dhondt, Slongs Dievanongs, Stan Van Samang, Steven De bruyn, Tom Helsen, Triggerfinger, Udo, Urbanus, Will Tura, Yevgueni.

.

Een hele maand, tot aan de live-show op 26 april, roepen verschillende bekende Vlamingen iedereen op om acties te organiseren voor het goede doel en die te registreren via iedereentegenkanker.be.

.

.

De Redactie

.

tijdsbalkje rood 

08:55 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.