26-03-15

De Nederlandstalige Top 200 van PROS

De Nederlandstalige Top 200 van PROS

.

Op vrijdag 1 mei leggen niet alleen de vogels hun nieuw ei...maar gaat alweer de Nederlandstalige Top 200 van PROS de ether in (en via livestream de wereld rond), en dat tussen 6 en 20 uur.En iedereen van u kan meteen daarvoor ook al gaan stemmen en zijn 3 favorieten doorsturen via onderstaande rode knop (link).Aan de hand daarvan wordt de top 200 samengesteld.U maakt meteen ook kans op prachtige prijzen én op de dag zelf als je luistert zijn er ook al een paar speciale prijzen aan de kant gezet.

.

st.png

Muisklik en stem !

.

Wat je meteen doet vergeet je morgen niet.Denk even goed na en na het denkwerk kan je discreet en digitaal stemmen zonder u te moeten afzonderen in een of ander muffig stemhokje.Een paar muisklikken is voldoende en je bent meteen waar je precies moet zijn.Bovendien krijg je op de stempagina ook nog eens de top 200 van 2014 te zien als geheugensteuntje.

.

nederlandstalige top 200 pros.jpg

.

Uiteraard kan je uw stem ook uitbrengen in het Praathuis van PROS elke zondagnamiddag en dat tussen 14 en 19 uur.De stemformulieren liggen klaar.Wil je het met de analoge post doen via de postbode? Ook geen probleem.Dat kan met een gele briefkaart of zelfs met een gewoon briefje naar Radio PROS-Leistraat 5 te 9450 Heldergem.

.

Logo Radio PROS vanaf 1-1-2014.jpg

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.