28-07-15

Nooit van weggeweest...'introjingles'

Nooit van weggeweest...'introjingles'

.

We schreven het eerder al: ook Brandy maakt introjingles.

.

screenshot-Frekvence-1-Praag.jpg

.

Meestal vocale jingles die – met het logo van het radiostation – worden ingezongen in intro’s van platen. Slim, want als je die plaat bij een ander radiostation hoort, hoor je bijna automatisch het logo van de concurrent erin terug. Als dat andere radiostation tenminste niet ook introjingles gebruikt. Hoe dan ook, Brandy in Brussel besteedde er eerder een persbericht aan. Logisch, want zij hebben zo'n introjingles gemaakt voor radiostations in Duitsland en Tsjechië. 

.

Bayern 1 in Duitsland (bij ons ook FTA via de satelliet te beluisteren, de Astra 1 op 19,2° Oost) en Frekvence 1 in Tsjechië om precies te zijn. Eigenlijk zijn introjingles nooit van weggeweest.

.

Power intros zijn volgens Brandy opnieuw trendy sinds Q-music ze gebruikt in ons land en bij onze Noorderburen. “Het station kiest er sinds zijn lancering voor om elke maand nieuwe tracks van een eigen brandingsaus te voorzien. 

.

Tom Van der Biest (Creative Director Brandy): “Het is een uitdaging om voor elke power intros de gemene deler te vinden tussen de song en het imago van de zender. Het vraagt flink wat creativiteit, tijd en middelen”, aldus Van der Biest in het persbericht. Luister naar de power intros in het Duits en het Tsjechisch.

.

jingle.png

.

Jingleweb

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Web | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.