13-03-15

Eén:Lieven Van Gils wordt presentator van nieuwe talkshow

Eén:Lieven Van Gils wordt presentator van nieuwe talkshow

.

Lieven Van Gils wordt de presentator van de opvolger van "Café Corsari". De presentator van "Reyers laat" op Canvas zal vanaf september een nieuwe talkshow in goede banen leiden op Eén.

.

lieven.jpg

.

Lieven Van Gils wordt de presentator van een nieuwe langlopende dagelijkse talkshow op Eén. Een deel van het huidige team van "Reyers laat" op Canvas werkt mee aan de opvolger van "Café Corsari" op Eén. Het programma gaat van start in september in het nieuwe televisieseizoen.

.

"Ik voel me als een voetballer die onverwacht naar het WK mag. Zoals Divock Origi in mei, na een telefoontje van Marc Wilmots. Hoe het programma er zal uitzien, moet de komende maanden duidelijk worden. Een doorslagje van "Reyers laat" wordt het alvast niet. Op Eén speel je nu eenmaal voor een ruimer publiek", aldus Lieven Van Gils.

.

Lieven Van Gils stopt dit voorjaar met de presentatie van "Reyers laat". Na de paasvakantie neemt Kathleen Cools de presentatie volledig op zich. Nadien is voor Kathleen Cools een nieuwe rol weggelegd bij het vernieuwde Canvas.

.

Vanaf 30 maart wordt het derde en laatste seizoen van "Café Corsari" uitgezonden op Eén. De talkshow loopt nog tot deze zomer. Tomas De Soete en Freek Braeckman blijven schermgezichten bij de VRT.

.

logo -Eén-VRT.jpg

.

De Redactie

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.