12-03-15

BRANDY POWER INTROS VEROVEREN EUROPA

BRANDY POWER INTROS VEROVEREN EUROPA

.

Bayern 1 in Duitsland en Frekvence 1 in Tsjechië programmeren sinds kort power intros. Deze zijn geproduceerd bij de Belgische jingleproducent BRANDY. BRANDY blies het concept  “power intro” goed tien jaar geleden nieuw leven in en gaf deze branding tool een actuele invulling met vocal arrangementen op maat.

.

Logo-Brandy.jpg

 .

Bayern 1 en Frekvence 1 doen al op Brandy een beroep voor hun jingles en voegen er nu power intros aan toe. Het is voor het eerst dat het BRANDYformat Duitse en Tsjechische vocals krijgt. De reacties zijn uitermate positief.

.

Beide zenders voegen binnenkort extra tracks aan hun bestand toe.Power intros zijn opnieuw trendy sinds Q-music ze gebruikt in België en Nederland. Het station kiest er sinds zijn lancering voor om elke maand nieuwe tracks van een eigen brandingsaus te voorzien.

.

Tom Van der Biest (Creative Director Brandy):

.

Het is een uitdaging om voor elke power intros de gemene deler te vinden tussen de song en het imago van de zender. Het vraagt flink wat creativiteit, tijd en middelen. Maar stations met power intros the Brandy way springen er gewoon uit.”

.

Zo klinken power intro's in het Duits:

.

https://soundcloud.com/brandyjingles/bayern-1-power-classics-2015-01

.

En zo in het Tsjechisch:

https://soundcloud.com/brandyjingles/frekvence-1-power-intros-2015-01

.

               

.

Over Brandy

.

Brandy is een Europees consultancy en productiehuis met uitvalsbasis in Brussel en is gespecialiseerd in on air branding. Brandy adviseert en produceert audio design voor radio- en televisiestations, zowel publieke als commerciële in Europa, Noord- & Zuid-Amerika, Azië en Afrika.

.

Bezoek hun website http://www.brandy-jingles.com

.

Volg hen via Twitter twitter.com/BrandyJingles

.

Via Facebook wall facebook.com/BRANDYjingles

.

Persbericht Brandy 11/3/2015

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.