15-03-15

Canvas:Bart Schols gaat nieuw programma presenteren

Canvas:Bart Schols gaat nieuw programma presenteren

.

Bart Schols (foto VRT) wordt het gezicht van het nieuwe actuaprogramma dat vanaf september op het vernieuwde Canvas is te zien. Dat heeft de VRT-nieuwsdienst bekendgemaakt.

.

bart schols.jpg

.

Eind september raakte bekend dat de VRT-nieuwsdienst aan een gloednieuw nieuws- en actuaprogramma werkt als onderdeel van de vernieuwingsoperatie van Canvas. Eerst zou het programma na de komende paasvakantie starten, later werd die datum naar het najaar verschoven.

.

Het nieuwe programma zal om 20 uur worden uitgezonden, in de plaats van "Terzake" dat naar een later tijdstip verhuist. Hoe het eruit zal zien, is nog niet duidelijk. Wel staat vast dat Bart Schols de vaste presentator wordt.

.

Op dit moment is Schols actief als anker voor "Het Journaal" en als presentator van "De wereld vandaag" op Radio 1. Die taken blijft hij uitvoeren tot respectievelijk 20 maart en 17 april. Daarna legt hij zich op het nieuwe programma toe.

.

Logo Canvas.jpg

.

De Redactie

.

Naar wij ook vernemen uit de media is dat Canvas ook werkt aan een nieuw muziekprogramma dat ook al in september op het scherm zal komen.

.

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.