03-03-15

Joe FM:Gisteren gestart met nieuwe programmering

Joe FM:Gisteren gestart met nieuwe programmering

.

De Vlaamse commerciële zender Joe FM is gisteren maandag (2 maart) gestart met een nieuwe programmering. Zo is Tess Goossens voortaan in de ochtend te horen, terwijl Jan Bosman en Alexandra Potvin een nieuwe avondshow presenteren. Ook Carl Schmitz heeft een prominente plek in het schema gekregen.

.

carl schmtiz.png.jpg

.

In de ochtend blijven Bjorn Verhoeven en Lenke van Olmen op hun post. Zij krijgen nu echter hulp van Tess Goossens. Ook duurt de ochtendshow voortaan een uur langer, namelijk tot 10 uur. In het laatste uur mogen de luisteraars de muziek bepalen.

.

bjorn-tess.png

.

Carl Schmitz, die afgelopen zomer de overstap maakte van zusterstation Q-music, is vanaf nu elke werkdag tussen 10 en 12 uur te horen met de grootste hits en “Het Kortste Radiospel ter Wereld”. Het lunchprogramma “Best of Top 2000” maakt plaats voor “90’s Unlimited” met Heidi van Tielen. Voorheen was Van Tielen in de avond te horen met “Heartbeats”.

.

despits.png

alexandra_jan.png

.

Tussen 13 en 16 uur is nu Herbert Bruynseels te horen, die hierdoor twee uur extra zendtijd per dag krijgt. Bruynseels neemt het stokje van Tess Goossens over en presenteerde tot voor kort Best of Top 2000.

.

joe fm presentatoren.jpg

.

Leen Demaré en Raf van Brussel blijven de luisteraars tijdens de avondspits naar huis begeleiden. Tussen 18 en 19 uur linkt Joe FM het nieuws van de dag aan de grootste hits in “What’s Up”.

.

Jan Bosman keert terug in de doordeweekse programmering van Joe FM. Samen met Alexandra Potvin neemt hij ’s avonds plaats achter de microfoon. Op vrijdagavond presenteert Nathalie Delporte, die eveneens vorig jaar overstapte van Q-music, “Thank god it’s Friday”.

.

Elke van Mello is voortaan in het weekend te horen. Samen met Robin Vissenaekens presenteert zij op zaterdag en zondag de ochtendshow.

.

Tom Klerkx, programmadirecteur radio: "Op 1 april 2015 bestaat Joe zes jaar, het is dus niet meer dan logisch en belangrijk dat we mee evolueren met onze luisteraars. Met de laatste radiocijfers evenaarde Joe zijn hoogste score ooit en daarop bouwen we nu met veel plezier verder. Onze DJ-ploeg is vorig najaar versterkt met klasbakken Carl Schmitz en Nathalie Delporte, een ideaal moment om iedereen op zijn juiste plek te zetten.”

.

logo JOE-FM micro.png

 .

RadioNL (Martin Slijper)

.

tijdsbalkje rood

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.