25-03-15

Vrouwenzender TLC weldra bij Telenet en BelgacomTV

Vrouwenzender TLC weldra bij Telenet en BelgacomTV

.

Reality-tv is dood? Niet als het afhangt van TLC, naar eigen zeggen ‘de grootste vrouwenzender ter wereld’. De zender is al actief in 194 landen en gaat vanaf 30 maart ook in Vlaanderen van start. Met gevarieerde programma’s mikken ze op een breed publiek.

.

logo TLC.jpg

.

TLC zou zich vooral richten op vrouwelijke kijkers tussen 18 en 44 jaar en inzetten op thema’s als food, trouwen en relaties, gezondheid en bijzondere subculturen. Toch laat hun programmatie vermoeden dat veel van hun formats een breder publiek aanspreken. Al was het maar uit nieuwsgierigheid.

.

Zo is er 'Little People, Big World' over een Amerikaans gezin dat hoofdzakelijk uit dwergen bestaat. In My 600lb Life proberen extreem zwaarlijvige personen hun leven weer op de rails te krijgen en in 'Breaking Amish' verlaten vijf Amish-jongeren hun strenggelovige gemeenschap – waar moderne technologie verboden is – voor een avontuur in New York. In 'LA Ink'  bewijst Kat von D dat vrouwen niet voor mannen hoeven onder te doen in de wereld van de tatoeages.

.

TLC.jpg

.

Of die mayonaise pakt, kan de Vlaamse kijker binnenkort zelf ontdekken. Vanaf 30 maart wordt de entertainmentzender van Discovery Networks immers onderdeel van de basispakketten van zowel Telenet als Proximus.Op de kabel (Telenet) kan je trouwens al kijken naar deze zender...uiteraard met een promo!

.

De Standaard

.

Lees ook op deze blog: Vrouwenzender TLC binnenkort ook in Vlaanderen (24/1/2015)

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.