18-02-15

Radio2:David Van Ooteghem gidst u door avondspits

Radio2:David Van Ooteghem gidst u door avondspits

.

Vanaf maandag 23 februari presenteert David Van Ooteghem elke weekdag van 16 tot 18 uur "Spits met David" op Radio 2. Het programma komt er ter vervanging van het regionale 'Avondpost' maar blijft wel een mix van zowel regionaal als nationaal nieuws.

.

3905820201.jpg

.
 
Eind vorig jaar kondigde de VRT al aan dat ze het programma 'Avondpost' op Radio 2 niet langer regionaal zou ontkoppelen. Die beslissing kwam er als onderdeel van de besparingsmaatregelen die de VRT moet doorvoeren.

.
 
Het nieuwe programma 'Spits met David' wordt vanaf maandag 23 februari nationaal uitgezonden. "Maar de belofte naar de luisteraars blijft dezelfde", verduidelijk Radio 2-nethoofd Jan Knudde. "Het programmablok tussen 16 en 18 uur blijft een mix van nationaal en regionaal nieuws, net zoals 'Avondpost' dat was. Het enige verschil zal zijn dat er nu maar één presentator het blok presenteert in plaats van vijf."

.
 
Om 16, 16.30 en 17.30 uur blijft Radio 2 per provincie aparte regionale nieuwsbulletins uitzenden. Ook het regionale weerbericht om 17.30 uur blijft. Nationale rubrieken zoals de sportupdate met Carl Berteele, de filmrubriek en de autorubriek met Guy De Pré blijven ook op post.

.
 
'Start je dag' (6-8 uur) en 'Middagpost' (12-13 uur) blijven regionaal ontkoppeld.

.

'Spits met David', elke weekdag van 16 tot 18 uur op Radio 2.

.

logo Radio 2 dicht bij jou.jpg

.

Radio2

.

tijdsbalkje rood

 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.