16-02-15

MNM zwaait "Het Grootste Arbeidsbureau" opnieuw open

MNM zwaait "Het Grootste Arbeidsbureau" opnieuw open

.

Vandaag gooit "Het Grootste Arbeidsbureau" opnieuw de deuren open. Dat is een initiatief van VRT-radiozender MNM dat bruggen wil slaan tussen werkgevers en werkzoekenden.

.

MNM arbeidsbureau.jpg

.

Vanaf vandaag- maandag 16 tot en met vrijdag 27 februari -staat MNM opnieuw synoniem voor "Het Grootste Arbeidsbureau". Samen met de steun van de VDAB poogt de VRT-radiozender de geheimen van de arbeidswereld bloot te leggen en bruggen tussen werkgevers en werkzoekenden te slaan.

.

Zo geeft MNM nuttige tips over solliciteren, maar biedt de zender ook raad bij (netelige) onderwerpen als een carrièreswitch of een loonsverhoging.

.

Concreet presenteert dj Astrid Demeure twee weken lang elke dag tussen 12 en 13 uur "Het Grootste Arbeidsbureau"' vanuit het VDAB-gebouw in Brussel. Ze ontvangt daarbij zowel ervaringsdeskundigen als jonge werkzoekenden.

.

Astrid-demeure.jpg

.

In "De grote Peter Van de Veire ochtendshow" en "Planeet De Cock" inspireren dj's Peter Van de Veire en Tom De Cock jongeren die op zoek zijn naar hun ideale job door hen te laten gluren op leuke werkplekken en door hen warm te maken voor knelpuntberoepen.

.

Dit alles resulteert op donderdag 26 februari in "De Grootste Arbeidsdag". Die dag zijn jongeren welkom op de VRT om er hun eerste werkervaring op te doen in verschillende jobs, gaande van de catering tot presentatie.

.

logo.png

.

De Redactie

.

tijdsbalkje rood

00:01 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.