15-02-15

Campagnelied KOTK "Iedereen is van de wereld"

Campagnelied KOTK "Iedereen is van de wereld"

.

De Nederlandse zanger Thé Lau heeft de toestemming gegeven om zijn nummer "Iedereen van de wereld" te coveren als campagnelied voor Kom Op Tegen Kanker. De frontman van The Scene heeft zelf keelkanker. "We zijn Thé Lau heel dankbaar dat hij wil meewerken aan de campagne", zegt campagneleider Frank Deboosere.

.

komoptegenkanker logo.jpg

.

Thé Lau van The Scene heeft samen met een kleine veertig andere bekende artiesten een cover van zijn nummer "Iedereen is van de wereld" ingezongen ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Op 26 april zendt de VRT de slotshow van de campagne van Kom Op Tegen Kanker uit op televisie.

.

Thé Lau heeft de openingszin van het nummer voor zijn rekening genomen. De andere regels werden ingezongen door 2Fabiola ft. Loredana, Jasper Publie van Bandits, Bart Kaëll, Bart Peeters, Christoff, Clouseau, De Romeo’s, Free Souffriau, Gene Thomas, Gert Bettens, Helmut Lotti, Noémie Wolfs, Jan Leyers, K3, Kate Ryan, Koen Buyse, Laura Tesoro, Milow, Natalia, Paul Michiels, Rick de Leeuw, Robby Longo, Ronny Mosuse, Johannes Genard (School is Cool), Sean Dhondt, Slongs Dievanongs, Stan Van Samang, Steven De bruyn, Guy Swinnen, Tom Helsen, Triggerfinger, Udo, Urbanus, Will Tura en Yevgueni.

.

Het nummer zal te koop aangeboden worden en de opbrengst van de single gaat naar Kom Op Tegen Kanker.

.

“We zijn Thé Lau zeer dankbaar dat hij wil meewerken aan de campagne van Kom Op Tegen Kanker. Omdat hij zelf tegen de ziekte vecht, kan dit lied een hart onder de riem betekenen voor iedereen die zelf of in zijn of haar omgeving met kanker af te rekenen krijgt", aldus Frank Deboosere.

.

De Redactie

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.