12-02-15

VRT Eén:Oefen nog es your English

VRT Eén:Oefen nog es your English

.

In afwachting van het tweede en derde seizoen van de tv-serie Eigen kweek schotelt de VRT de kijker eerste reeks nog eens voor. En de echte fans van de cannabiskwekende landbouwers uit Wijtschate kunnen hun Engels - of wat daar moet voor doorgaan - oefenen met een soundboard.

.

header.png

.

Het eerste seizoen vanEigen Kweek ’ was een echt kijkcijferkanon. Gemiddeld keken er zo’n 1,8 miljoen mensen naar die serie. De laatste aflevering wist op 12 december 2013, de dag van uitzending, 1,65 miljoen kijkers te trekken en was daarmee de best bekeken televisieuitzending van het najaar van 2013. De reeks kreeg de televisiester voor ‘Beste Drama’. Een vervolg was dan ook een kans die de VRT niet kon laten liggen.

.

In afwachting van het tweede en derde seizoen zendt de VRT de eerste reeks vanaf zondagavond (15 februari) nog eens uit. En wie geen genoeg kan krijgen van de sympathieke aardappelkwekers en het Engels dat ze zonder gêne over de tong laten rollen kan ook terecht op Eén.be , waar de sappigste quotes te beluisteren zijn op een vernieuwd soundboard . Speciaal voor de gelegenheid zetten we ook de tien leukste Eigen kweek-quotes nog eens op een rij.

.

.

web.jpg

.

De Redactie

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.