10-02-15

MNM:Eva Daeleman en Peter Van de Veire testen vriendschap in radiomarathon

MNM:Eva Daeleman en Peter Van de Veire testen vriendschap in radiomarathon

.

Radio-dj's Eva Daeleman en Peter Van de Veire presenteren vanaf vandaag voor minstens 85 uur aan één stuk door op MNM voor "De langste liefde". De twee presentatoren zijn naar eigen zeggen BFF's, best friends forever. Ze zullen de hele tijd als duo presenteren en alles samen doen.

.

eva en peter.jpg

.

Vier dagen lang, tot en met Valentijn, zal liefde en vriendschap centraal staan op MNM. Luisteraars mogen hun liefde voor hun lief, hun (groot)ouders, hun huisdier of hun beste vriend(in) uitschreeuwen op de radio.

.

Om 8 uur ging de radiomarathon van start. Van de Veire: "Ik ben lang". Daeleman: "En ik heb heel veel liefde te geven." Zo opende het duo de show.

.

De presentatoren maken vier dagen lang, 24 op 24 uur, radio. Tijdens die periode doen ze alles als duo: alle platen samen aan- en afkondigen, samen eten, samen naar het toilet gaan, samen douchen... De leerlingen van hotelschool COOVI uit Anderlecht beloofden alvast om voor Peter en Eva te koken.

.

"Dit wordt de ultieme test voor onze ever lasting vriendschap", zegt Peter Van de Veire.

.

"Mijn grootste angst is onophoudelijk beginnen huilen, diarree en wallen tot op mijn knieën. Maar ach, voor de liefde doe ik alles", zegt Eva Daeleman.

.

Als Van de Veire en Daeleman er in slagen meer dan 85 uur aan een stuk samen radio te maken, verbreken ze het officiële wereldrecord voor de langste radiomarathon met duopresentatie, ook wel het Guinness World Record voor "Longest Marathon for a Radio Music Show DJ Team".

.

Twee jaar geleden brak Peter Van de Veire al het wereldrecord radiomaken als solo-dj. Hij presenteerde toen in zijn eentje 185 uur aan een stuk om de studenten in de blok te steunen.

.

Eva Daeleman en Peter Van De Veire.jpg

Klembord01.jpg

 "De langste liefde" op MNM,klik op de foto hierboven.U kunt alles LIVE volgen.Het kan natuurlijk ook via de website van MNM

.

De Redactie

.

tijdsbalkje rood

08:59 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.