04-02-15

NL:Week van de Jaren 60 volgende week op Radio 5

NL:Week van de Jaren 60 volgende week op Radio 5

.

Radio 5 Nostalgia staat vanaf zaterdag een week lang in het teken van de 60's. Tijdens de 'Week van de Jaren 60' draait de ouderenzender alleen maar muziek uit dat decennium en blikken de programma's elk op hun eigen wijze terug.

.

Van zaterdag 7 tot en met vrijdag 13 februari staat NPO Radio 5 Nostalgia een week lang in het teken van de jaren zestig. De programma’s blikken terug op het decennium.

.

logo npo radio 5.jpg

.

De week wordt afgesloten met de 'Top 200 van de Jaren 60'. Deze lijst is volgende week vrijdag tussen 7:00 en 18:00 uur te horen. Luisteraars kunnen via internet stemmen op hun favoriete platen uit de 60's.De uitslag van de stemperiode maken we op donderdag 12 februari bekend. Vrijdag 13 februari draait NPO Radio 5 Nostalgia tussen 07.00 en 18.00 uur de Top 200, beginnend bij nummer 200.Van Adriano Celentano tot ZZ en de Maskers: u kunt tot 10 platen uit de lijst kiezen en 2 vrije keuzes invoeren. Dit jaar kunt u uw stemlijstje ook delen op Twitter en Facebook! Presentatoren laten ook weten wat hun favoriete muziek uit de jaren 60 is, te bekijken natuurlijk op de NPO Radio 5 Nostalgia website.

.

jukebox_4.jpg

.

"In de keuzelijst staan evergreens uit de jaren 60, die door de jaren heen hun populariteit hebben behouden. Kiezen luisteraars voor The Beatles, Elvis Presley, Cliff Richard en de Rolling Stones of geven ze de voorkeur aan artiesten van eigen bodem als The Cats, Boudewijn de Groot en Willeke Alberti?", aldus de NPO.

.

NPO radio 5 week jaren 60.jpg

.

RadioFreak

.

Hoe luisteren in Vlaanderen.

.

Radio 5 Nostalgia is in Vlaanderen via de ether op 747 AM (747 kHZ op de middengolf) zeer goed te beluisteren. In Zuid-Limburg is Radio 5 Nostalgia ook te ontvangen op 1251 AM.In grensgemeenten met Nederland is er ook nog mogelijkheid via FM ,DAB (+) en DVB-T.Radio 5 Nostalgia kan je bovendien digitaal ook beluisteren en wel FTA  (Free To Air) via de Astra 3 (23,5° Oost).Natuurlijk ook via het internet (livestream).Luister HIER direct live naar Radio 5.

Op de analoge (radio) kabel van Telenet is de zender ook te ontvangen in FM kwaliteit en daarenboven zit de zender ook in het digitale basispakket!

.

De jaren '60.jpg

.

tijdsbalkje rood

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.