06-02-15

MNM:Peter Van de Veire en Eva Daeleman doen alles samen

MNM:Peter Van de Veire en Eva Daeleman doen alles samen

.

Naar aanleiding van Valentijn op zaterdag 14 februari vieren Peter Van de Veire en Eva Daeleman de liefde en de vriendschap. Vanaf dinsdag 10 februari om 8 uur presenteren de radio-dj's, zelf "best friends forever", minstens 85 uur aan een stuk "De Langste Liefde" op MNM. Peter en Eva zullen de hele tijd als duo presenteren en alles samen doen.

.

eva & peter mnm.jpg

.

Peter Van de Veire en Eva Daeleman kruipen samen in de studio en maken vier dagen lang, 24 op 24 uur, radio. Tijdens die periode doen ze alles als duo: alle platen samen aan- en afkondigen, samen eten, samen naar het toilet gaan, samen douchen... De leerlingen van hotelschool COOVI uit Anderlecht beloofden alvast om voor Peter en Eva te koken.

.

Radiozender MNM wil in de aanloop naar Valentijn niet enkel dolverliefde koppels in de kijker zetten, maar ook mensen die hun liefde voor hun (groot)ouders, kinderen, huisdier, beste vriend(in) willen uitroepen op de radio. Vier dagen lang, 24 op 24 uur, zal liefde en vriendschap centraal staan op MNM.

.

‘Eva en ik doen alles samen: samen op zoek naar echte liefde en vriendschap, samen achter de micro en ja... samen een grote boodschap doen. Een ultieme test voor onze ‘Ever Lasting Vriendschap’’, zegt Van de Veire. Daeleman: ‘Alles samen doen. Daar kijk ik nu al naar uit. Peter misschien iets minder. Mijn grootste angst is onophoudelijk beginnen huilen, diarree en wallen tot op mijn knieën. Maar ach, voor de liefde doe ik alles.’

.

Als Peter en Eva er in slagen meer dan 85 uur aan een stuk samen radio te maken, verbreken ze het officiële wereldrecord voor de langste radiomarathon met duopresentatie, ook wel het Guinness World Record voor "Longest Marathon for a Radio Music Show DJ Team".

.

‘De Langste Liefde’ gaat dinsdag 10 februari om 8 uur van start op MNM.

.

.

MNM logo.jpg

.

MNM

.

tijdsbalkje rood

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.