25-01-15

MNM maakt crisisradio onder motto 'less we can'

MNM maakt crisisradio onder motto 'less we can'

.

Radiozender MNM wil vanaf morgen en de hele volgende week dus aantonen dat besparen niet per se vervelend hoeft te zijn. Het motto "less we can" wordt het uitgangspunt voor een themaweek met uitzendingen en items rond besparen. De MNM-dj's passen hun levensstijl aan en geven concrete bezuinigingstips.

.

MNM.jpg

.

Vanaf  morgen- maandag 26 januari- tot en met vrijdag 30 januari houden de MNM-dj's crisisweek. In "De grote Peter Van de Veire ochtendshow", weetjesprogramma "Kwistet" en "Planeet De Cock" zal op verschillende manieren aandacht besteed worden aan het thema besparingen. "We doen meer met minder. Less we can", zo klinkt het.

.

De afgelopen week hebben dj's Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Tom De Cock hun uitgaven bijgehouden. Op maandag 26 januari houdt een budgetcoach die kosten tegen het licht.

.

In "Kwistet" zal Ann Reymen de MNM-luisteraars dagelijks eenvoudige huis-, tuin- en keukentips meegeven, waarmee ze in hun dagelijkse uitgaven kunnen snoeien.

.

MNM crisis.jpg

.

Tom De Cock zoekt dan weer in de praktijk uit op welke manier je het best naar je werk pendelt. In zijn programma "Planeet De Cock" zal hij ook dagelijkse "crisiskost" serveren. De Cock gaat op zoek naar smakelijke gerechten die amper 2,5 euro per persoon kosten.

.

mnm logo.png

.

De Redactie

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.