22-01-15

Ook Gert Verhulst wordt opnieuw presentator bij Vier

Ook Gert Verhulst wordt opnieuw presentator bij Vier

.

Studio 100-baas Gert Verhulst (foto Vier) gaat op Vier het humoristische panelprogramma "Het zijn net mensen" presenteren, waarin ook K3-zangeres Karen Damen een vaste rol krijgt. Voorts komen heel wat vaste formats terug in de voorjaarsprogrammatie van Vier.

.

gert verhulst foto VIER.jpg

.

"Het zijn net mensen" wordt een "familieprogramma op zaterdagavond, voor de film", zegt Vier-woordvoerder Kristof Demasure. In het programma worden twee vaste panelleden en twee gasten ondervraagd over hun kennis van het dierenrijk.

.

De twee vaste panelleden zijn Karen Damen, die nog een tijdlang samen was met Verhulst, en de Nederlandse cabaretier Marc-Marie Huijbregts, die een opvallende passage maakte in "De slimste mens ter wereld". Net als Verhulst schopte hij het tot in de finaleweken.

.

Gert Verhulst presenteerde in de jaren 90 jarenlang de panelshow "Zeg eens euh" op de VRT. De man achter "Samson & Gert" verhuisde vervolgens naar VTM en was daar te zien in enkele programma's. De laatste 15 jaar koos hij evenwel vooral voor een carrière achter de schermen.

.

Nog nieuw

.

Een ander nieuw programma is "Achter uw rug", waarin BV's door hun vrienden in de maling worden genomen. Sven De Leijer en Elodie Ouedraogo presenteren.

.

Komen terug: "De ideale wereld", "Komen eten" (met Herman "Marcske" Verbruggen als stem), "Topdokters", "Bloot en speren" (dat dit najaar nog te zien was), "Kroost", "The sky is the limit", "Heylen en de herkomst" en "Vermist".

.

De Redactie

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.