13-01-15

WZC O.L.Vrouw uit Roosdaal maakt uurtje radio op PROS

WZC O.L.Vrouw uit Roosdaal maakt uurtje radio op PROS
.
 
Dinsdagmorgen 20 januari a.s. tussen 10 en 11 uur maken een paar bewoners (samen met hun begeleiders) van het WZC O.L.V. uit Roosdaal een uurtje radio.
.

2576573738.jpg

.
Bewoners die nogal veel luisteren naar de lokale radio hadden bij de animatoren de wens uitgedrukt om eens een bezoekje te brengen aan hun vertrouwde radio...
Hoe ziet dat daar uit van binnen, hoe maakt men (lokale) radio enz.en van het een kwam dus het ander.
.
 
Bij Radio PROS staat de deur altijd wijd open voor zulke initiatieven en er werd dan ook contact gezocht met het bestuur.Pieter Van Banden zal proberen om het die voormiddag zo gezellig mogelijk te maken en het ook allemaal technisch te assisteren.Trouwens ook in het verleden werden bezoekers al een uurtje radio aangeboden.Ook leerlingen van het 5e en 6e leerjaar (lagere) kwamen al hun eigen radio maken op de lokale.Daarbij kwam zelfs TV Oost een reportage maken en ook Radio 2 Oost-Vlaanderen (Avondpost) maakte een reportage van de uitzendingen. Ook leerlingen (met beperking) van St.Franciscus Roosdaal (Strijtem) kregen al meermaals een radio programma aangeboden.  
.
 
Het wordt dus eerst voor de nieuwe DJ's in opleiding een bezoekje met een koffie en een koekje én meteen nadien gaan ze zelf ook wat radio maken onder de vorm van een eigen samengesteld 'Verzoekprogramma'.Nadien zal er uiteraard nog een nababbel zijn...
.
In het WZC in Roosdaal  zijn ze ondertussen onder leiding van animator Bart Vandewiele volop bezig de verzoekplaatjes met de groetjes te noteren en samen te bundelen zodat alles mooi op de radio gebracht zal worden.
.
Niet iedereen uit het WZC kan er bij zijn vandaar de (beperkte) delegatie van een 14-tal nieuwe DJ Senioren in wording die nu al uitkijken naar hun niet alledaagse evenement.
En wees maar zeker, er zal ambiance zijn in de studio.De voorlopige lijst van de plaatjes is al gekend en daar zitten heel wat meezingers bij en in het WZC zelf zal er die voormiddag flink mee gezongen worden, wees daar maar zeker van!  
.

Logo Radio PROS vanaf 1-1-2014-website.jpg

.
 
En de PROS-luisteraars worden dan ook sterk aangeraden te luisteren via FM en wereldwijd via livestream naar dit speciaal ingelaste programma, niet zo alledaags toch.
.

Dansende PROSSERS.gif

.
 
Pieter Van Banden
.
tijdsbalkje rood

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.