19-11-15

Bose gaat muziek streamen

Bose gaat muziek streamen

.

We zien de laatste tijd steeds meer streamingdiensten voor muziek opduiken en het aantal bedrijven dat plannen heeft voor een eigen dienst lijkt met de dag te groeien. Ook Bose lijkt te denken aan een eigen dienst die de concurrentie met onder meer Spotify en Deezer aan moet gaan.

.

naamloos.png

.

Bose kennen we natuurlijk allemaal, voornamelijk van de high-end audiosystemen en de koptelefoons. Op het gebied van content heeft het bedrijf echter nog weinig in te brengen maar daar komt als we een vacature mogen geloven binnenkort verandering in.

.

Uit een onlangs gepubliceerde vacature van de fabrikant kunnen we opmaken dat er plannen zijn voor een next-generation streaming music platform. Voor deze vacature wordt gezocht naar iemand die reeds ervaring heeft bij één van de gevestigde namen in de streamingindustrie.

.

Vooralsnog is het onduidelijk wat de plannen van Bose precies inhouden maar het bedrijf heeft inmiddels een groot aantal vaste klanten die in de hardware geloven en dus mogelijk ook snel de overstap naar een streamingdienst zouden kunnen maken.

.

Aangezien het om een vacature gaat lijkt de dienst nog in de kinderschoenen te staan en hoeven we in ieder geval op korte termijn niet meer informatie te verwachten. Bose is overigens niet de enige fabrikant van koptelefoons die een eigen streamingdienst wil beginnen. Beats, onlangs overgenomen door Apple, deed hetzelfde maar de uitrol van deze dienst verloopt langzaam.

.

.

Bericht: Horecamagazine

.

Radio19 (NBP)

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.