04-01-15

Radio Katanga verandert geweer van schouder…

Radio Katanga verandert geweer van schouder…

.

Radio Katanga is aan de laatste dagen begonnen van zijn kerstactie. Elke dag brengt de zender radio vanuit een speciaal ingerichte studio met café in de galerij Pieter Van Aelst. Een verzoekplaatje op de zender kost amper 1 euro, en al die euro’s schenkt de zender na afloop van de actie aan Mensen Helpen Mensen.

.

Radio-Katanga-Aalst-Kerstactie-Persregio-Dender.jpg

.

Vandaag wordt de kerststudio van radio Katanga omgetoverd tot een oorlogsrestaurant. In de gewone programmatie van de Aalsterse radiozender zit op zondagnamiddag het programma The Finest Hour. Op een luchtige manier krijg je dan een beetje geschiedenis van onze regio tijdens oorlogsjaren en conflictsituaties op je bord. En dat mag je tijdens de kerstactie letterlijk nemen, want gisteren- zaterdag 3 januari- veranderde de kerststudio van Radio Katanga in een ‘wartime’ restaurant. Chef Steven van The Finest Hour voorziet een volwaardig kerstmaal uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Een bijzondere ervaring dus.

.

Wie wil aanschuiven kan nog inschrijven via de website www.radiokatanga.be of via e-mail op productie@radiokatanga.be. Haast is geboden, de plaatsen zijn echter beperkt in het ‘wartime’ restaurant.

.

Per persoon betaal je 20 euro, en ook deze opbrengst gaat integraal naar Mensen Helpen Mensen.

.

katanga kerstactie foto persregio dender.jpg

kerstactie radio katanga foto persregio dender.jpg

Klik op foto's voor groter formaat (foto's Persregio Dender)

.

Vandaag geven de deejays van Radio Katanga dus nog eens alles om de spaarpot tot het randje te vullen, waarna die wordt geteld tijdens een slotshow om 16.00 uur. Wie wil kan deze slotshow live ter plaatse meemaken.

.

Radio Katanga is te beluisteren in Groot Aalst via FM 105.1 MHz, en wereldwijd via streaming op www.radiokatanga.be. Met smartphone of tabletcomputer kan je luisteren via de TuneIn-app.

.

logo radio katanga aalst kerstactie.png

.

PersRegio Dender

.

tijdsbalkje rood

00:05 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.