10-01-15

Etherpiraten bestolen

Etherpiraten bestolen

.

Twee etherpiraten uit Losser moeten noodgedwongen stoppen met uitzenden. Radio LPD en Radio Maximaal hebben dinsdag 30 december 2014 bezoek gehad, niet van het Agentschap Telecom, maar van inbrekers. Alle apparatuur die de piraten gebruikte in de studio is gestolen.

.

Piraatdiefstal.png

Foto: Deze studio moest eraan geloven. Voor details over wat is meegenomen, klik HIER.

.

De bouwkeet/studio is opengebroken met een koevoet waarna alles van waarde is meegenomen inclusief draaitafels en tienduizend singels. De schade loopt in de duizenden, zo meldt Etherpiraten.com. De verzekering zal niets vergoeden aan de vier radiomakers omdat etherpiraterij illegaal is.

.

Waarschijnlijk hebben de inbrekers een busje of aanhanger gebruikt om de lading spullen mee te kunnen nemen. Onder meer speakers, zendapparatuur, een cd-speler, mixer en duizenden singeltjes zijn verdwenen. Ondanks dat de keet in bewoond gebied staat, heeft niemand iets gezien of gehoord.

.

Overigens bleef het AT ook tijdens de laatste dagen van 2014 actief. Afgelopen zondag, 28 december, heeft het Agentschap Telecom nog een bezoek gebracht aan de Combinatie Twente & de Swingtop formatie, beter bekend als De Ster in Neede. De piraat zond uit op 94.50 FM vanaf kerstavond. De zender en toebehoren werd meegenomen.

.

Foto: Deze studio moest eraan geloven. Voor details over wat is meegenomen, klik HIER.

.

Bericht: Radio.nl

.

Radio19

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.