30-12-14

MNM:'Home' van Dotan verkozen tot het nummer van het jaar

MNM:'Home' van Dotan verkozen tot het nummer van het jaar

.

De luisteraars van MNM hebben "Home" van Dotan verkozen tot het nummer van het jaar. De song staat op de eerste plaats van het MNM50 Jaaroverzicht. Dotan is de band van de 28-jarige Dotan Harpenau. "Ta fête" van Stromae is het eerste Belgische nummer in de lijst. Die song staat op de zesde plaats.

.

naamloos.png

.

MNM heeft vanmiddag van 12 uur tot 19 uur het MNM50 Jaaroverzicht uitgezonden. "Home" van Dotan uit Nederland eindigt op de eerste plaats. Het podium wordt vervolledigd door "Say something" van A Great Big World ft. Christina Aguilera en "Cannonball" van Lea Michele.

.

Het eerste Belgische nummer in de eindejaarslijst van MNM is "Ta fête" van Stromae op de zesde plaats. Thibaut Renard was voor het zesde jaar op een rij de presentator van het MNM50 Jaaroverzicht.

.

One Direction blijft de populairste band van de luisteraars van MNM. Vorig jaar stond de boysband met vijf nummers in de eindejaarslijst. Dit jaar staan er vier songs van de jongens in het MNM50 Jaaroverzicht.

.

Verschillende andere artiesten staan met drie nummers in de lijst van honderd beste singles van het voorbije jaar. Onder anderen Ed Sheeran, Nicki Minaj, Pitbull, Robin Schulz en Ariana Grande is de eer te beurt gevallen.

.

MNM.jpg

.

De Redactie

.

tijdsbalkje rood 

21:33 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.