30-12-14

3sat:Pop around the Clock 2014-2015

3sat:Pop around the Clock 2014-2015

.

Een volle 24 uur live-concerten nonstop via satelliet !

.

Het is (bijna) weer zo ver, morgenvroeg dus vanaf 06.00 u....De satelliet (muziek) liefhebber/kijker wordt nog maar eens echt verwend (een jaarlijks weerkomend nieuwjaarsgeschenk van de Oostenrijkse zender).Non-stop TV met prachtige concerten in één ruk door tot nieuwjaarsdag om 07.00u.én bovendien (zeer uitzonderlijk!) ZONDER enige reklame tussenin.Een echt buitenkanse om eventueel (naast het eventuele kijken) de oude videorecorder nog eens aan het werk te zetten of zeker de modernere DVD-(HD) recorder boven te halen, al dan niet met DVD schijfjes of via de harde schijf ! Kan je de uitzending niet bekijken wegens de drukke feestelijkheden dan kan je toch genieten op een later moment, als het u best past.Zoals u hieronder zal merken voor elk wat wils alweer...24 uur live concerten in pure HD...alleen dus te bekijken via satelliet.

.

3 sat hd.jpg

.

3sat is in uitstekende kwaliteit te bekijken én te beluisteren op de Astra 1 (19,2° Oost) satelliet, zowel in SD als in HD !!!

.

Abonnees van TV Vlaanderen (of CanalDigitaal) hebben zeer zeker ook geen afstemproblemen om te genieten.3sat is FTA (Free To Air) te ontvangen in gans Europa én een stukje daarbuiten.Een kaartje (of enig abonnement is niet nodig).De gegevens vindt u onderaan het stukje.

.

Music non-stop - 24 uren - fantastische concerten met originele klankband (Dolby stereo)! Het is ondertussen al een jarenlange traditie geworden om te genieten met volle teugen van dit eindejaars/nieuwjaarscadeau van deze commerciële TV zender.Dit doen ze vanaf 6 uur ('s morgens) op 31 december 2014 tot 7 uur ( ' morgens ) op 1 januari 2015.

.

logo_pop_around_the_clock.jpg

.

Volgorde en uurregeling van de artiesten die de revue passeren, klik HIER

 

Logo Satelliet draaiend huisje.gif

.

Waar schoteltje op afstemmen?

.

3sat is te bekijken via de Astra 1(19,2° Oost) satelliet.De frequentie om de gewone SD uitzendingen te bekijken is 11.953 GHZ.(H) met Sym:27.500 en FEC:3/4.

Wie echter de HD uitzending wil bekijken (in het bezit zijnde van een HDTV en HD sat.ontvanger) moet afstemmen op de frequentie 11.347 GHZ.(V) met SYM:22.000 en FEC:2/3.

.

Alvast véél muzikaal kijkgenot !

.

tijdsbalkje rood 

11:11 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.