24-12-14

Meer dan één keer nieuwjaar bij 19

Meer dan één keer nieuwjaar bij 19

.

Kerstmis, eindejaar, een nieuw jaar… Geef toe, het is allemaal wat veel op één enkele week. Vandaar dat er ook welig gegrossierd wordt in adjectieven en superlatieven om deze periode te omschrijven. Pak er je krant en je favoriete tijdschrift maar eens bij. Of ga het internet op. Om dan nog maar te zwijgen van die opdringerige… beeldbuis.

.

banner radio 19 Hits uit jouw jeugdjaren.png

.

Iedereen steekt enkele tandjes bij, doet meer en vooral op een andere manier. Ook Radio 19. Voor de laatste week van het jaar heeft de ’sympathiekste radio van de Lage Landen’ beroep gedaan op extra volk om de programma’s die typische eindejaarsuitstraling mee te geven. Die extra hulp werd gezocht en gevonden bij door-de-wol geverfde radiomakers die meteen een (Vlaams) belletje zullen doen rinkelen. Michel Follet (JOE fm), Marc Brillouet (ex Radio 2), Michel Vermeersch (Radio 2), Stefaan Six (Focus/WTV), Alain Declercq (Focus/WTV) en Paul Van Den Bulck (Radio 2) kwamen en komen de gelederen versterken. Tenminste wat de Nederlandstalige uitzendingen betreft. Ook de British Invaders zetten extra zeilen bij. Zij doen het met het bekende team dat voor de gelegenheid bijkomende shows aanlevert. Vaak tot diep in de nacht.

.

Uiteraard liggen de accenten van de eindejaarspogrammering op 24, 25, 31 december en 1 januari 2015. Shows als De Kerstpiek, Muzikaal Kerstpak, Winterpaleis, Wonderland, Sweet X-Mas Memories, Countdown en Life is a cabaret zijn eenmalig en laten een andere kant zien van Radio 19. Plaatjesdraaiers vind je overal, radiomakers veel minder. Het is dan ook een bijzondere verdienste dat Radio 19 er zoveel van bij elkaar wist te krijgen. Bovenop alweer een vol jaar gratis radio, kan dit als eindejaarscadeau echt wel tellen… Een cadeau dat in 2015 een verlengstuk krijgt. Noem het een ‘tegoedbon’. Even wachten tot de lente van 2015. Tot het tijd is voor alweer nieuwjaar? Een nieuw radiojaar. Een nieuw jaar radio? Een nieuwe radio?

.

Bekijk HIER het aangepaste programmaschema voor Kerstmis. (De specials hebben een zwart kleurtje)

.

New-Year-2015.jpg

.

Radio19 (NBP)

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.