21-12-14

Radio P.R.O.S. Kerstshow (2014) alweer een schot in de roos !

Radio P.R.O.S. Kerstshow (2014) alweer een schot in de roos !

.

Op zondag 14 december was het terug bingo bij lokale radio P.R.O.S. (105.8FM en via livestream) uit Heldergem (Haaltert).Klik op de foto's voor groter formaat.

.

DSCN4500.jpg

.

Het jaarlijkse evenement,inmiddels aan zijn 8ste editie toe, kende alweer een onverhoopt succes.De Zaal aan de Middelkouter in Haaltert was trouwens op voorhand al uitverkocht en van er nog vlug kunnen bij zijn was absoluut geen sprake meer.Iedereen had bovendien ( ook al traditiegetrouw) een confortabele zitplaats zoals eerder beloofd in de goedverwarmde zaal J.C.de Kouter. Dank zij de gulle sponsering van ‘de sponsoren’ kon de democratische prijs net zoals vorig jaar van 10€  gehandhaafd blijven.Inflatie zat er dus gelukkig niet in, laat staan besparingen.

.

DSCN4502.jpg

DSCN4509.jpg

.

Tussen 14 en 19 uur was het alweer volle ambiance in de zaal.Buiten geen sneeuw  maar wél aan de frisse kant.Van echte winter dus geen sprake, eerder wat laat herfstweer met een zonnetje er bovenop.Maar dat kon de (kerst)sfeer binnen in de warme zaal absoluut niet deren.Zelfs de kerstman trok het hem niet aan want die was ook precies op tijd aan de ingang om zijn eerder gemaakte afspraak na te komen.Handje schudden, een lief woordje én bovendien kregen alle P.R.O.S. leden nog een fijne attentie in de vorm van een klein cadeautje en ook deze keer was het armbandje van dienst dat iedere aanwezige toebedeeld kreeg !

.

DSCN4511.jpg

DSCN4516.jpg

.

En het was in den beginne (want zo begon alles) zelf  nog een beetje drummen ook aan de ingang.De deuren gingen maar open vanaf 13 uur maar tja, rond 12u15 begon de parking daar al goed vol te lopen.Voor alle duidelijkheid, de politie moest er niet aan te pas komen om het verkeer daar in goede banen te leiden en naar wij zelf konden vaststellen  waren er ook geen incidenten te melden aan de ingang.De kerstsfeer kreeg dus een normaal verloop.

.

DSCN4526.jpg

DSCN4530.jpg

.

En even na 14 uur mocht P.R.O.S. ondervoorzitter (DJ en artiest) Frank van Ambidance het publiek in de bomvolle zaal verwelkomen.Dat gebeurde overigens in zijn eigen steil.Enfin, met de nodige humor mocht de artiestentrein dan toch vertrekken.En die had een lange rit voor de boeg want er werd non-stop opgetreden tot iets na 19 uur,een kleine pauze rond 16 uur niet te na gesproken.

.

DSCN4560.jpg

DSCN4564.jpg

.

En ook de artiesten waren tijdig op de afspraak, die maakten er stuk voor stuk een heerlijke lange ontspanningsnamiddag van want in de loop van de optredens reden er regelmatig wel eens korte treintjes rond en zelfs in de opperbeste kerstsfeer kon er wel eens een dansje van af.Overigens was er tussendoor tijd voor een hapje én een drankje,allemaal aan zeer democratische prijzen.

.

DSCN4581.jpg

.

Met dank aan het toffe publiek, de sponsers én de vele P.R.O.S. medewerkers die in hun beste doen waren om deze jaarlijks weerkerende show alweer onvergetelijk te maken.Volgend jaar staat het evenement terug op het menu.

.

DSCN4608.jpg

.

Een hele reeks foto’s kan je bekijken op de website van PROS als je klikt bovenaan op de button ‘foto’s ‘en dan kijken bij 2014 of meteen HIER

Hop nu naar de 9e editie !

.

DSCN4652.jpg

Affiche Kerstshow PROS website.jpg

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.