22-12-14

Ilse Uyttersprot start Kerstactie bij radio Katanga op…

Ilse Uyttersprot start Kerstactie bij radio Katanga op…

.

Sedert afgelopen vrijdag 19 december is de Kerstactie van de Aalsterse stadsradio Katanga opnieuw in de ether, het was schepen van cultuur en evenementen Ilse Uyttersprot die op de startknop mocht duwen (foto hieronder).

.

Ilse-Uyttersprot-duwt-op-startknop-Kerstactie-radio-Katanga-Persregio-Dender.jpg

.

Voor het vijfde jaar op rij richt Katanga een radiostudio in, ter hoogte van de galerij Pieter Van Aelst. Rond de geimproviseerde radiostudio bouwt men een gezellig radiocafé, en die combinatie wordt ook deze keer weer de thuishaven voor de komende weken. Van hieruit zendt men elke dag jouw keuze live uit. Jij kiest de plaatjes. Dit gebeurt niet zomaar, want per plaatje vraagt men graag 1 euro.

.

Al die euro’s gaan in een grote spaarpot, en die wordt op 4 januari 2015 overhandigd aan de hulporganisatie ‘Mensen Helpen Mensen’ uit Aalst, een organisatie van Keizer Carnaval Kamiel Sergant.

.

Ga zeker zelf ook eens langs voor een kerstbier of een warme koffie, en vraag meteen je lievelingsplaat aan voor het goede doel. De echte durvers mogen hun plaat ook zelf live op de radio aankondigen. De kerstactie loopt sedert 19 december 2014 en gaat door tot en met 4 januari 2015.

.

Aftrap-Katanga-Kerstactie-2014-Persregio-Dender.jpg

.

Katanga is elke dag live op antenne tussen 10.00 en 20.00 uur. Het radiocafé opent om 10.00 uur, maar blijft afhankelijk van de drukte wat langer open ‘s avonds.

Ps:Klik op de foto's voor groter formaat!

.

U kan de actie ook gadeslaan via deze link !

.

Radio Katanga.jpg

.

Radio Katanga is er via FM 105.1 FM en via livestream (direct luisteren kan door op de afbeelding hierboven te klikken).

.

Pers Regio Dender (ook foto's)

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.