19-12-14

SKY Radio:All I Want For Christmas blijft meest favoriete kerstplaat

SKY Radio:All I Want For Christmas blijft meest favoriete kerstplaat

.

Sky Radio zendt vandaag de 'Christmas Top 101' uit. De hitlijst met de beste, mooiste en leukste kersthits is samengesteld door Sky Radio en de luisteraars van de landelijke radiozender. Mariah Carey met All I Want For Christmas blijft de meest favoriete kerstplaat.

.

sky radio christmas.jpg

.

De top 5 van de Sky Radio Christmas Top 101 wordt gedomineerd door de bekende kersthits van Wham, John Lennon, Chris Rea en Bryan Adams. In de hitlijst van The Christmas Station staan ook opvallend veel artiesten van nu die een kerstplaat hebben uitgebracht.

.

Een van de kerstsingles is van Ariana Grande met Santa Tell Me. Ook Sam Smith scoort goed met zijn versie van Have Yourself A Merry Little Christmas.

.

De Christmas Top 101 wordt vandaag- vrijdag 19 december -sedert 9.00 uur uitgezonden en op de Eerste Kerstdag (25 december dus) vanaf 12.00 uur herhaald.

.

Luister hier live naar Sky Radio

.

Luister hier live naar Skyradio The Christmas Station

.

RadioNL (Martin Slijper)

.

Hoe best luisteren in Vlaanderen naar Sky Radio? 

.

In een groot deel van Vlaanderen is Sky Radio op FM te ontvangen, probeer maar even 101.9 FM.Je zal net als ikzelf merken dat het (soms) lukt!.Uiteraard is er nog de livestream via het internet én via satelliet (Astra 3 op 23,5° Oost) kan je ook luisteren .De uitzendingen zijn FTA (Free To Air)

.

sky radio christmas 2.jpg

.

pinkend sterretje  Sky Radio, de website

.

tijdsbalkje rood 

 

10:26 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.