19-12-14

NL:Kerst op NPO Radio 4

NL:Kerst op NPO Radio 4

.

Het Radio 4 Kerstconcert komt zondag (21 december) rechtstreeks vanuit de Dom in Utrecht. Het Groot Omroepkoor o.l.v. Edward Caswell treedt op, samen met het koperblazersensemble van het Radio Filharmonisch Orkest.

.

NPO_Radio_4_logo_2014_.png

.

Op zondag 21 december om 20.00 uur schakelt NPO Radio 4 over naar de Dom in Utrecht. Luisteraars horen muziek van o.a. Mendelssohn, Gabrieli en Britten. Het Groot Omroepkoor zingt ook bekende Christmas carols. De presentatie is in handen van NPO Radio 4-presentator Ab Nieuwdorp. Op NPO Radio 4 is een live verslag te horen. Het NPO Radio 4 Kerstconcert is live via webcast te zien.

.

Domkerk.jpg

.

RadioNL (Martin Slijper)

.

Over Radio 4

.

Radio 4 is de publieke zender voor klassieke muziek. Luister 24 uur per dag naar de beste klassieke muziek in een logische programmering. Herkenbaar en toch verrassend. Deskundig, informatief en toegankelijk.Iedere avond kunt u luisteren naar een concert, van de beste orkesten en ensembles en internationale festivals. Van oude muziek tot hedendaags, en van kamermuziek tot opera. Daarnaast zijn hun concertseries (de Vrijdag van Vredenburg, de NTR ZaterdagMatinee en het Zondagochtendconcert), elke week live vanuit de concertzaal te horen.

.

Hoe luisteren in Vlaanderen?

.

NPO Radio 4 (Nederland) kan evenwel niet overal ontvangen worden via FM in Vlaanderen.Maar er is wél doorgifte via de analoge en digitale (radio) kabel van Telenet waar je de zender in FM en ook digitaal kan beluisteren.Als je in een grensstreek woont met Nederland heb je wél FM signaal of DAB (+) en zelfs DVB-T ontvangst.Deze laatste heeft een vrij goed stevig signaal dat ver in Vlaanderen doordringt.Abonnees van TV Vlaanderen kunnen de zender ook ontvangen via satelliet.

.

Anders ben je gewoon aangewezen op de Radio 4 livestream via het internet.

.

Luister hier live naar Radio 4

.

pinkend sterretje De website van Radio 4 

.

tijdsbalkje rood 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.