18-12-14

Linde, Sam en Vincent trappen Music For Life op gang

Linde, Sam en Vincent trappen Music For Life op gang

.

In De Schorre in Boom is de 9e editie van Music For Life gestart. Nog tot kerstavond draaien Linde Merckpoel, Sam De Bruyn en Vincent Byloo verzoekplaten en ontvangen ze tal van mensen en verenigingen die geld voor het goede doel inzamelen.

.

3986204479.jpg

.

Music For Life steunt dit jaar meer dan 850 goede doelen. Wie dat wil kan bestaande acties steunen of zelf een actie op touw zetten. Dat kan via de website van Studio Brussel.

.

Naar jaarlijkse gewoonte trommelt Studio Brussel 3 presentatoren op om Music For Life in goede banen te leiden. Dit jaar zijn dat Linde Merckpoel, Sam De Bruyn en Vincent Byloo. Zij kamperen een week lang buiten in de kou in De Schorre in Boom waar ze verzoekplaten draaien. Dit doen ze in beurten van telkens 3 uur.

.

Music For Life 2015.jpg

.

Daarnaast ontvangen ze taal van mensen en verenigingen die hun schouders onder één van de acties zetten. Elke avond van de zogenoemde "Warmste Week" vindt ook een benefietconcert plaats in concerttent The Flame. Telkens treedt een bekende band op. Tickets kosten 20 euro en de opbrengst gaat integraal naar Music For Life. Komen langs: Kaiser Chiefs (18/12), Oscar and the Wolf (19/12), Netsky Live (20/12), Triggerfinger (21/12), Milow (22/12) en dEUS (23/12).

.

Wie wil kan ook zelf op de camping overnachten. Opgepast: in tegenstelling tot voorgaande edities is nemen de organisatoren van Music For Life ter plekke geen geld in ontvangst. Cash naar De Schorre meenemen, heeft dus geen zin.

.

Music For Life 2015-2.jpg

.

Ook op TV kan u de actie volgen en wel via Eén en Op 12.

.

warmste week.jpg

.

Morgen 19 december besteedt "Monschau" op Radio 1 speciale aandacht aan Music For Life. Van 13 uur tot 16 uur kunnen luisteraars een verzoekplaat naar 4342 sms'en. Een sms kost 1 euro en gaat integraal naar Make-A-Wish Belgium Vlaanderen.

.

Ook Klara steunt Music For Life. De klassieke radiozender organiseert morgen een muziekmarathon van 6 uur tot 14 uur. Een verzoekje kost 5 euro en kan via klaraforlife@klara.be worden aangevraagd. De opbrengst gaat naar Music Fund, een vzw die muziekinstrumenten inzamelt en naar conflictgebieden stuurt.

.

De Redactie

.

tijdsbalkje rood 

09:01 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.