01-01-15

Stel je eigen muziekjaar samen

Stel je eigen muziekjaar samen

.

Van wat voor muziek hou jij eigenlijk? Spotify laat je een automatisch gegenereerd antwoord vinden op die vraag. My Year in Music analyseert je luistergedrag van 2014 en komt met allerlei leuke weetjes terug.

.

naamloos.png

.

Zo zie je bijvoorbeeld naar welke genres je het meeste luistert en kun je afspeellijsten aanmaken om nieuwe muziek binnen dat genre te ontdekken. Ook zie je naar welke artiesten, albums en individuele nummers je het meeste luistert.

.
Hoeveel minuten heb je in totaal muziek gedraaid? En op welke dag in de week het meest? Op basis van al die informatie kan Spotify een lijst met nummers samenstellen die je nog niet kent, maar je waarschijnlijk wel aanspreken. Je overzicht is ook te delen op sociale netwerken.
.

Wereldwijd werd er in 2014 zeven miljard uur naar muziek geluisterd in Spotify. Happy van Pharell Williams is het meest gedraaide nummer en Ed Sheeran is de meest gestreamde artiest. Mr. Probz schopte het met zijn nummer Waves ook ver. Hij is de enige Nederlandse artiest in de top 10 wereldwijd meest geluisterde tracks.
.

Je eigen muziekjaar is HIER samen te stellen (helemaal onderaan de pagina).

.

.

Bericht: ComputerIdee

.

Radio19 (NBP)

.

tijdsbalkje rood

 

 

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.