11-12-14

Radio2:Stem NU voor de 1000 Klassiekers!

Radio2:Stem NU voor de 1000 Klassiekers!

.

Het eindejaar is weer in zicht en dus komt de tijd van de 1000 Klassiekers via Radio2 er met rasse schreden aan. Naar goede gewoonte vragen ze ook nu weer jouw medewerking!

.

1000 klassiekers.png

.

Wat is jouw favoriete Klassieker? Dat willen zij heel graag weten! Want met al uw eigen keuzes samen, stellen zij de 1000 Klassiekers samen. Die kan je horen vanaf vrijdag 26 december tot en met woensdag 31 december.

.

Dan presenteren Kim Debrie, Cathérine Vandoorne, Benjamien Schollaert, Christel Van Dyck en Albrecht Wauters de 8e editie van de 1000 klassiekers!

.

klikhieromtestemmen.jpg

.

Vind jij ‘Tombe la neige’ van Adamo het mooiste liedje ooit, gaat je hart sneller slaan als je ‘Angie’ van The Rollings Stones hoort of krijg je kippenvel  van ‘Afscheid van een vriend’ van Clouseau?

.

Wat doet een evergreen als ‘You’re the first, the last my everything’ met jou of welke herinneringen hangen vast aan, bijvoorbeeld, ‘Paradise by the dashboard light’?

.

Wie jouw favoriet ook is, breng zeker je stem uit! Zo heeft hij of zij meer kans om in hun 1000 Klassiekers lijst terecht te komen. En jij, jij maakt bovendien kans op een exemplaar van de spiksplinternieuwe cd-box van de 1000 Klassiekers. Vijf cd’s boordevol onvergetelijke evergreens!

.

Ook Peter Verhulst kroop al in zijn analoge pen (zie foto hieronder) maar u kan het dus discreet en digitaal van bij u thuis of misschien wel van op het werk...of zelfs misschien in de school.Aan u de keuze...

.

Klik HIER of klik op de banner hierboven en je bent meteen in het stemlokaal.

.

peter verhulst 1000 klassiekers radio 2.jpg

.

  Spandau Ballet gaf vrijdagmorgen 28 november het startschot van de 1000 Klassiekers

.

Ze zijn weer vertrokken! Van 26 tot en met 31 december is het dus terug tijd voor de 1000 Klassiekers bij Radio 2. De beste eindejaarslijst van het land stel jij dus samen! Stemmen is dus de boodschap!

.

Logo Radio 2 (bis).jpg

.

Radio2

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.