17-12-14

Kerstactie Radio Katanga weldra in de ether…

Kerstactie Radio Katanga weldra in de ether…

.

De dagen zijn op zen kortst, en de kerstperiode ziet er weldra aan te komen, dit is een moment dat intussen onlosmakelijk gekoppeld is aan de jaarlijkse kerstactie van Radio Katanga. Deze kerstactie is intussen aan z’n vijfde editie toe, dat betekend dus dat men toe is aan een jubileum uitgave!

.

Radio-Katanga-kerstactie-Pieter-van-Aelst-Persregio-dender.jpg

Foto Persregio Dender.Voor groter formaat klik op de foto

.

Vanaf Vrijdag 19 december schakelt de Aalsterse stadsradio over naar een speciaal ingerichte kerst-radiostudio in de galerij Pieter Van Aelst, in het centrum van de stad. Aan de studio is ook opnieuw een radiocafé verbonden, daar kan je genieten van een koud of warm drankje, en tussendoor kan je zien hoe radio gemaakt wordt. 

.

Het concept blijft hetzelfde, succesformules verander je best niet. Vanuit de gezellige kerst-radiostudio worden tot 4 januari volgend jaar alle uitzendingen van Radio Katanga verzorgd, en wordt ook de keuze van de luisteraar uitgezonden. Een verzoekplaatje kost 1 Euro, de opbrengst wordt integraal weggeschonken aan ‘Mensen Helpen Mensen’ tijdens de slotshow op 4 januari 2015.

.

Een ploeg van 18 vrijwillige radiomakers staat paraat om ook van deze editie een successtory te maken. Wie Radio Katanga tijdens de kerstactie een bezoekje wil brengen, kan terecht in galerij Pieter Van Aelst, deze ligt centraal tussen de Kattestraat en Nieuwstraat. 

.

ACDA36E.png

.

Radio Katanga is te beluisteren in Groot Aalst via FM 105.1 MHz, en wereldwijd via streaming op www.radiokatanga.be.

.

Pers Regio Dender

.

tijdsbalkje rood 

00:06 Gepost door Pieter Van Banden in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.