09-12-14

De 'FLARD' van Radio 2 staat nu op 280 euro !

De 'FLARD' van Radio 2 staat nu op 280 euro !
.
Vandaag spelen ze traditiegetrouw alweer (elk uur) tussen 13 en 16 uur ''de Flard in de Topcollectie op Radio 2'. Ze laten je een korte noot uit een liedje horen tijdens het programma en jij moet dan raden over welk nummer het gaat.Het is altijd de moment om mee te spelen (raden)....

topcollectie.jpg

DE FLARD is op dit moment maar liefst 280 euro muziek waard.Dus meer dan de moeite om mee te spelen ! Indien niet geraden komt er elk uur zelfs nog 10 euro bij (en op bepaalde momenten schiet het aantal Euro's de hoogte in per beurt) ! En als je dan weet dat elke nieuwe opgave (Flard) ook meteen opnieuw vertrekt van 250 euro (na geraden te zijn),geeft dat meteen veel hoop.

de flard.jpg

Heb je enig idee? Laat dan van je horen via sms naar 6042 (0,5 € per bericht) ofmail titel en uitvoerder door naar detopcollectie@radio2.be. Uiteraard moet je wél luisteren daarvoor naar De Top... Succes!!

Topcollectie foto studio.jpg

Rita Vandermeulen is erin geslaagd de flard te ontmaskeren... Het leverde haar 940 € op! De flard zat verborgen in Rock Me Amadeus van Falco. Op 1'05".Rita was de eerste die hen de correcte titel en uitvoerderbezorgde! Sterk.

Tussen haakjes: de vorige flarden waren 'Voici les clés' van Gérard Lenorman en 'Don't be silly' van Def Dames Dope. Goed voor respectievelijk 1.930 € en 310 € !!!

.

De Flard zit alvast nu NIET in deze onderstaande liedjes:

.

  • Crazy horses - THE OSMONDS
  • Er staat een paard in de gang - ANDRE VAN DUIN
  • Seven horses in the sky - THE PEBBLES

.

Ter Info

Radio 2 De Topcollectie doordeweeks van maandag tot/met vrijdag tussen 13 en 16 uur via FM, DAB,DVB-T, satelliet én internet.Telefoon:070/34.50.02!

 

Peter Verhulst.jpg

Peter Verhulst

pinkend sterretje Herbeluister de meest recente uitzending.

pinkend sterretje De Topcollectie Radio 2 website

pinkend sterretje De Radio 2 website

.

tijdsbalkje rood

00:00 Gepost door Pieter Van Banden in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.